Petak u KPTM-u miriše na Jamajku, u subotu Rainbow Party

Datum objave:04.08.2016

Pročitano:5117 puta

Datum održavanja: 05.08.2016 - 06.08.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Couple up organizacija ovog petka proslaviće Dan nezavisnosti Jamajke posebno vrelom žurkom koja će se održati u bašti dorćolskog kluba KPTM od 23 časa.

 

KPTM

 

Od svih Couple Up žurki ovo je ona, koja se desi jednom u godini i razlikuje se od svih prethodnih. Leto, zarazni afro bitovi, rege u vazduhu dovoljno su privlačni razlozi da upotpunite ovaj petak sjajnim partijem o kome će se pričati po gradu. Po svemu sudeći, atmosfera u klubu će se opasno zagrejati i zato se naoružajte energijom jer nećete stajati cele večeri. Žurka počinje od 23 časa, a više o ovom događaju možete da pročitate na Facebook eventu.


Duga će obojiti ovu subotu i to na nesvakidašnji način u klubu KPTM. Organizacija Rainbow party Belgrade napraviće žurku za pamćenje povodom svog petog rođendana, a koja će se održati u subotu, 6. avgusta od 23 časa u bašti kluba KPTM.
Iz organizacije ističu da će se posetiocima na ulazu u klub služiti slavljenički šotovi dobrodošlice, a cele večeri za DJ pultom dominiraće Zoe, Vanja Bursać i Sonja Sajzor. Klub KPTM i ovom prilikom nastavlja sa letnjom akcijom, pa će i tokom ovog vikenda posetioci moći da kupe svoja omiljena pića po ceni od 199 dinara. Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :