PENDULUM & MC VERSE - Exit 07

Datum objave:05.07.2007

Pročitano:4304 puta

By:Exit team

Pendulum, australijski drum and bass producenti, nastupiće prvi put na festivalu Exit sa svojim DJ setom, a publika će moći da prati njihov nastup na glavnoj festivalskoj bini u nedelju, 15. jula.Trenutno se spremaju za učešće na Glastounbury festivalu, gde će gostovati na Dance bini, dok ujedno pripremaju svoj drugi studijski album koji bi trebalo da se pojavi do kraja leta za Breakbeat Kaos etiketu.


Članovi Penduluma (Rob Swire, Gareth McGrillen i Paul Harding) zajedničkim snagama radili su brojne remixe za druge umetnike, dok su oni sami publici najprepoznatljiviji po remixu Voodoo People (Prodigy), koji je uvek na njihovoj set listi. DJ Hype, koji je već gostovao na Exitu, uradio je remix za pesmu Tarantula (Pendulum). Nakon emitovanja na radiju BBC numera Slam postala je hit i dospela na 34. mesto UK Singels Chart.

U 2005. izbacili su debi album Hold Your Colour, koji je kod publike prošao sjajno, jer je proglašen za najprodavaniji drum and bass album svih vremena. Samo u UK kupljeno je 100 hiljada primeraka.
Dobitnici su nagrada Tune of the Year (za numeru Vault) i Best Breakthrough Producers.
O drum and bass sceni u Srbiji kažu da jako dobra i da je razvijenija u odnosu na neka mesta u Americi gde su nastupali.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :