PEDALA: Takmičenje najluđih zvučnih efekata u GRAD-u!

Datum objave:06.04.2015

Pročitano:3424 puta

Datum održavanja: 22.04.2015

Lokacija: KC Grad, Beograd

Muzičari, improvizatori, eksperimentalisti, frikovi, gikovi, ludaci i manijaci svih spavaćih soba ujedinite se! Besomučnim probama po atomskim skolništima i celonoćnim drndanjem opreme sa sluškama na ušima kako ne biste probudili komšije nije došao kraj, ali se konačno ukazuje prilika da pokažete sve ono što znate i možete.

 

PEDALA: Takmičenje najluđih zvučnih efekata! | KC GRAD | Beograd | 2015

U sredu, 22. aprila u Kulturnom centru GRAD, sa početkom u 19 časova zvanično počinje PEDALA! - takmičenje u stvaranju i oblikovanju najluđih zvukova koji nastaju kombinacijom baš tvojih pedala i efekata. Veče lude improvizacije, sirove energije i potencijalno beskonačne kreativnosti. Na tebi je da odabereš ulazni signal, bila to gitara, sintisajzer, mikrofon, sempl sa mobilnog ili gole ruke, jedini uslov je da nema kompjutera i da sve ide na živo!

Pokaži šta znaš u 5 minuta žanrovski neograničenom, ukusno neukalupljenom, ludom i pre svega potpuno slobodnom nastupu koji će ocenjivati stručni žiri prekaljenih muzičara u postavi:
Goran Simonoski aka Piece of Shh...
Danilo Nikodinovski (Consecration)
Vukašin Đelić aka WoO

Prijave sa: Imenom i prezimenom, umetničkim imenom ili imenom benda, informacijom o opremi koju donosiš sa sobom i nekim snimkom onoga šta možemo da očekujemo od tvog zvuka šalji na mejl pedala@gradbeograd.eu do nedelje 19. aprila.

Satnica:
19.00 - registracija učesnika i setup
21.00 - takmičenje
23.00 - live nastup TBA

Ufur 200 kinti, za učesnike free.

Vidimo se na PEDALI!
www.gradbeograd.eu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :