PDP 2019: Izložba švajcarskog dizajna SWISS STYLE NOW

Datum objave:13.09.2019

Pročitano:1752 puta

Datum održavanja: 17.09.2019

Lokacija: Novi Sad

U utorak, 17. septembra u 20.21 čas biće otvorena putujuća izložba "Swiss Style Now" u Novom Sadu. Tim povodom hol novosadske Železničke stanice ovog septembra postaće svojevrstan „Dizajn paviljon" a nakon Njujorka, Pekinga i Hong Konga i novosadska publika će dobiti priliku da se upozna sa stvaralaštvom aktuelnih švajcarskih dizajnera! Kroz preko 300 radova, koje čine plakati, knjige, magazini, omoti za vinil ploče i flajeri publika će imati priliku da se upozna sa modernim švajcarskim dizajnom i vidi nove i neobične tehnike štampe i visokokvalitetne materijale od kojih su sačinjeni izložbeni predmeti koji redefinišu nadaleko čuveni i po mnogima, perfekcionistički švajcarski dizajn.

 

PDP

Izložba "Swiss Style Now" upotpuniće ovogodišnji Kaleidoskop kulture i 11. izdanje PDP konferencije koja će u Novom Sadu biti održana od 10. do 13. oktobra u kulturnoj stanici "Svilara". Organizatori izložbe "Swiss Style Now" u Novom Sadu su PDP konferencija i Fondacija "Novi Sad 2021- Evropska prestonica kulture".

Više detalja o izložbi možete pronaći i na zvaničnom sajtu PDP konferencije na ovom linku.

I to naravno nije sve - ovogodišnje 11. izdanje PDP konferencije biće održano na 4 različite lokacije u Novom Sadu - a informacije o programu tek slede!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :