Paul Kalkbrenner – jel imaš kartu viška?

Datum objave:26.11.2017

Pročitano:7540 puta

Datum održavanja: 26.11.2017

By:Katarina Kulić

Lokacija: Hangar Luke Beograd

Datum : 24.11.2017
Fotke: Katarina Milošević

 

Paul Kalkbrenner | photo by Katarina Milošević | Hangar Luke Beograd | 24.11.2017

Organizacija Blender odlučila je da ostavi trajni pečat na tehno dešavanja u Beogradu, i nakon Black Coffee, Tale of Us, u Hangar dovode svetsku facu elektronske muzike Paula Kalkbrenera. Karte su se rasprodale u rekordnom roku! Ne treba biti veliki poznavaoc tehno scene da čujete za ovog lika jer ima preko 2,5 miliona pratioca na fejsbuku, na nemačkom chartu dve godine je dominirao samo sa jednim singlom, dok muzička trilogija “Florian” sa tri epizode “Cloud Rider - Mothertrucker - Feed Your Head”, na youtubu broji preko više miliona pregleda (ko nije neka obavezno pogleda /posluša).

 

Paul Kalkbrenner | photo by Katarina Milošević | Hangar Luke Beograd | 24.11.2017


Pre nego što je počeo da se bavi produkcijom, slušao je early techno scenu devedesetih, za koju kaže da je ostavila najveći pečat u njegovom muzičkom ukusu. Na njegovom souncloud profilu prošlog leta izašla je još jedna muzička trilogija pod naslovom “Back to future”, mix – kompilacija underground tehno scene devedesetih i to isključivo od snimaka koje je pokupio sa youtube-a, i to namerno nije obradio produkcijski da bi imao efekat “kao sa kasete”. 

 

Paul Kalkbrenner | photo by Katarina Milošević | Hangar Luke Beograd | 24.11.2017


Paul je nastupio u prepunom Hangaru pred oko 2500 ljudi. Na ovaj događaj ljudi su dolazili iz čitavog regiona i molili za kartu više! Set je započeo sa “The Flute Song” remiksom, a jakim basovima najavio je pravi “pakao” u Hangaru jer je atmosfera bila vrela. Bilo je očigledno koliko ga publika obožava, pošto su znali svaku pesmu i ritam! Telefoni su blještali u čitavom Hangaru kako bi zabeležili svaki delić njegovog seta. Mix je bio ispunjen njegovim mega hitovima, kao što su “You Want It Darker”, “Gebrunn Gebrunn”, “Sky and Sand”. Kada je pustio “Feed your head”, pubilka je pevala jednoglasno tako da mi je ostavio utisak kao da sam bila na koncertu, a ne na tehno žurci. Za kraj seta pustio je letnji hit “Aaron”, napravio selfie sa publikom, i DJ pult prepustio kralju aftera Marku Milosavljeviću. Set od 2 sata prošao je tako brzo, po pravilu “sve što je lepo kratko traje”.

 

Paul Kalkbrenner | photo by Katarina Milošević | Hangar Luke Beograd | 24.11.2017

 

Žurka je bila fenomenalna, ispraćena sjajnom rasvetom i organizacijom celog događaja, samo sa jednom manom – trebalo je iznajmiti veći prostor! Mada, postavlja se pitanje da li postoji dovoljno veliki prostor da bi svi fanovi mogli da uđu na žurku, pošto posle ovog događaja tek sada shvatam šta je prava svetska DJ zvezda.

 

Fotke sa ovog događaja pogledajte na linku: http://www.urbanbug.net/foto-album/paul-kalkbrenner-hangar


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :