Party vikend za pamćenje: Ewox & Tamarinsky, Lea Dobričić i Mirko Lazarević

Datum objave:18.12.2014

Pročitano:3626 puta

Datum održavanja: 19.12.2014 - 20.12.2014

Lokacija: Klub Dot, Beograd

Dolazeći vikend u beogradskom klubu Dot biće još jedan party vikend za pamćenje! U petak, 19. decembra, za DJ pultom biće šarmantna Lea Dobričić i njen kolega Mirko Lazarević – dok je u subotu, 20. decembra, na programu najljubavniji DJ duo koji čine Ewox i Tamarinsky.

 


Petak, 19. decembar, u Dotu donosi eksploziju kvalitetnog zvuka uz setove dvoje “prekaljenih” beogradskih DJ-eva! U pitanju su Lea Dobričić i Mirko Lazarević, koji žurku zakazuju za 23h. Ufur je besplatan do ponoći.

U subotu, 20. decembra, moto će biti „Samo Ljubav“ uz Back2Back DJ duo Ewox & Tamarinsky! U njihovim DJ setovima dominira žilav, underground zvuk: fuzija techno, house, deep house, nu disco i elektronske indie muzike. Jednom rečju – puštaju samo ljubav! Ulaz je slobodan do ponoći.

 


Klub DOT je novo gradsko mesto za one sa metropolitskim ukusom za enterijer i muzičke pravce. U samom centru grada, na adresi Francuska 6, DOT svakog četvrtka, petka i subote donosi klabing za pamćenje. Pratite „Dot“ na Fejsbuku i budite uvek u toku: www.facebook.com/dot.belgrade.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :