Party himna Rave stiže na Raveolution: Pročitajte zanimljivosti o Samu Paganiniju

Datum objave:30.03.2017

Pročitano:3820 puta

Datum održavanja: 12.05.2017

By:Višnja Filipović

Lokacija: Magacin Depo

Posle imena kao što su Mladen Solomun, Art Department, Adriatique i mnoga druga koja su u poslednje dve godine nastupila za Raveolution pultom, na sledeći dugo očekivani spektakl stiže Sam Paganini, jedan od najuspešnijih DJ-eva i producenata današnjice. Ovaj Italijan će pred beogradskom publikom nastupiti 12. maja u Magacin Depou, zajedno sa svojom koleginicom ZØE koja potpisuje za istu etiketu kao i Paganini – legendarni Drumcode tehno maga Adama Beyera. Potpuno smo sigurni da će Paganini uspešno “izaći na crtu” artistima koji su do sada punili Raveolution žurke i pravili nezaboravnu atmosferu koja se dugo prepričavala, a evo i zašto. 

 

Sam Paganini

1. Zato što pušta muziku od svoje 15. godine

Paganini je počeo da pušta muziku sa samo 15 godina, dok je paralelno svirao u rok bendu. I dan danas kao svoje uzore navodi Pink Floyd, The Rolling Stones, Led Zeppelin i druge rok bendove, ali i Kraftwerk, Manuela Gottschinga, Larryja Hearda, Marshalla Jeffersona, DJ Pierrea i acid generalno – izuzetno zanimljiv spoj.

 

2. Zato što je puštao na najvećim svetskim festivalima i u najboljim klubovima širom planete
Da ne bismo nabrajali do iznemoglosti gde je sve Paganini nastupao, daćemo vam domaći zadatak pred žurku – pogledajte kako je bilo na njegovim setovima na Awakenings festival u Amsterdamu 2015 na Sonus festivalu na Pagu prošle godine. Za prave ljubitelje – čekirajte i njegove setove iz legendarnih klubova Amnesia i Berghain.


3. Zato što je tvorac party himne

Jedna reč - Rave.

 


4. Zato što je njegov zvuk upravo ono što privlači Raveolution publiku

Sam Paganini poznat je po setovima koje karaketiše snažan gruv, ili kako ih on sam opisuje ‘‘seksi gruvi i mračni techno’’, a to je najmanje što možete očekivati od njegovog nastupa.

Sam Paganini će nam u Beogradu još jednom pružiti užitak dobrog rejva, ovoga puta zajedno sa ZØE. U prodaji je ograničen broj regularnih ulaznica po ceni od 990 dinara koje će biti dostupne samo do ponedeljka, 4. aprila, kada će cena skočiti na 1190 dinara, dok su VIP karte 2000 dinara. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :