PARTY @ FOUR: Marko Vuković & Joma Maja u klubu kPTM

Datum objave:24.03.2016

Pročitano:4709 puta

Datum održavanja: 26.03.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: Klub KPTM, Beograd

Klub KPTM nastavlja da podgreva atmosferu od ranih jutarnjih časova, ovog puta do usijanja, jer nam u goste dolaze DJ Marko Vukovic i DJ Joma Maja. Ovaj legendarni duo više puta je pokazao svoje magijske veštine za DJ pultom, a njihovo iskustvo i vajb koji imaju sa publikom, klabarima je već odavno poznat. Spremite se da vas Marko i Joma Maja oduvaju još jednim vrhunskim setom u sjajnoj atmosferi našeg kluba. Od 4 AM, jer je tad najbolji vajb ;) 

 

Sanja Jakšić

 

Marko Vuković // SillyHeadz // Happy People


Jedan od najpoznatijih domaćih di-džejeva svoj prvi kontakt sa elektronskom muzikom imao je u kultnom beogradskom klubu „Industrija”. I bila je to, kako kaže, ljubav na prvo slušanje. Početkom 1999. već je aktivno plivao u klupskim vodama, a 2003. ostvario je i svoju prvu di-džej rezidenturu u čuvenom klubu „Mamolo” gde je puštao muziku utorkom tokom naredne tri sezone, sve do zatvaranja kluba. Pored „Mamola”, Marko je bio rezident i u drugim poznatim beogradskim klubovima kao što su „Energija”, „Cvijeta” i „Andergraund” gde je svojevremeno radio i kao menadžer. Pored toga što je gostovao u svim većim klubovima u Srbiji i regionu, nastupao je i na velikim festivalima kao što su EXIT, „Ovo je moj grad”, „Beer fest”, „SHARE”, „Love fest”, „BLEF”... Svoje mesto za DJ pultom delio je sa mnogim velikanima elektronske muzike, kao što su Oxia, D-Nox, Booka Shade, Dubfire & Sharam (Deep Dish), Disclosure, Carl Craig, Green Velvet, Claude Von Stroke, Re-UP, Timid Boy, Mark Henning, Afrilounge, Silicone Soul, Terry Lee Brown Jr., The Timewriter, Eelke Kleijn, Terry Francis, Eddie “Evil” Richards, Pole Folder, Ladytron, Alex Niggemann...

 

Joma Maja 


Jedan od najpopularnijih i najtalentovanijih di-džejeva u Bosni i Hercegovini prisutna je na elektronskoj sceni još od tinejdžerskih dana. U svet di-džejinga ušla je sasvim spontano i to na Workshop radionici u banjalučkom Domu omladine, gde ju je prvim koracima naučio prijatelj DJ Woodie. Domaća publika često je mogla da uživa u njenoj muzici, jer je nastupala je u mnogim većim klubovima u Beogradu i regionu. Gostovala je i na festivalima EXIT, Momento Demento Festival u Hrvatskoj, Fresh Wave Festival, Lunar u Bosni. Učestvovala je kao finalista u Burn Residency takmičenju 2014. godine u Bosni, a iste godine započela i sopstvenu produkciju.

 

ULAZ FREE do 05:00 AM posle 05:00 300 rsd


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :