Partibrejkersi održali koncert za pamćenje na Tašu!

Datum objave:20.06.2016

Pročitano:4999 puta

Legendarna grupa Partibrejkers održala je za vikend koncert  "Taš je naš" na prepunom stadionu Tašmajdan i ljubiteljima roknerola priredila spektakl za pamćenje. 

 

Partibrejkersi na Tašmajdanu

 

Tašmajdan, muzičko srce Beograda kucalo je kao jedan u ritmu pesama sa najnovijeg albuma Partibrejkersa "Sirotinjsko carstvo" kao i nekih od najvećih hitova benda: Hiljadu godina, Srce kuca tu je, Noćas u gradu, Ono što pokušavam sad, Rođen loš, Kreni prema meni, Prsten, Mesečeva Kći, Ona sve zna, Put za jug i mnoge druge.

 

 Partibrejkers na Tašmajdanu


Gosti koncerta bile su grupe Drakula i Šampioni i Dža ili Bu a Partibrejkersima su se na sceni pridružili Srđan Gojković Gile i Branimir Petrović Banana iz Električnog orgazma i Dušan Kojić Koja iz Discipline Kičme.


Koncert je realizovan u organizaciji Studija Berar i izvršnoj produkciji Marsh Creative Production.

 

 Partibrejkers na Tašmajdanu

Od avgusta 1982. kada je grupa osnovana i prvog singla Hiljadu godina pa sve do danas, Partibrejkers autentičan i uvek aktuelan ostaje jedan od najboljih rokenrol bendova na našim prostorima. Tokom karijere sarađuju sa brojnim velikim muzičkim imenima sa naših prostora, sviraju i rame uz rame sa Čakom Berijem, Džonijem Depom i Džimom Džarmušom a MTV još 80-tih pravi prilog o grupi.

 

 Partibrejkers na Tašmajdanu


Kreni prema meni, Hoću da znam, Hipnotisana gomila, Mesečeva kći, Prsten, Ono što pokušavam, Hiljadu godina, Put, samo su neki od hitova koji su Partibrejkers svrstali u sam vrh domaćeg rokenrola. Partibrejkers predstavlja i svoj najnoviji studijski album Sirotinjsko carstvo na kojem se nalazi 11 pesama: Vrtim se, Da li put znaš?, Sitna lova, Ne mogu da kapiram, Svakoga dana, Sirotinjsko carstvo, Krš i lom, Paranoje, Šta radiš?, I to malo, Ljubav ne zaboravlja.

 

Više na: http://partibrejkers.rs/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :