PARTIBREJKERS i furiozna trojka STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ nastupaju na MIKSER FESTIVALU

Datum objave:05.04.2015

Pročitano:6028 puta

Datum održavanja: 04.06.2015

Lokacija: Beograd

Sedmi Mikser festival, najveća regionalna smotra kreativnosti i inovacija, održava se četvrti put u beogradskom kvartu Savamala, od 3. do 7. juna 2015. godine pod sloganom „Neizdrž”, sa snažnom namerom da uz učešće blizu 1000 stvaralaca iz zemlje, regiona i sveta, ukaže na društveni potencijal kreativnog stvaralaštva i aktivizma kao poslednju šansu za izlazak iz moralne, drušvene i ekonomske krize.

Drugog dana festivala, u četvrtak, 4. juna, na novom, otvorenom, muzičkom stejdžu Mikser festivala u Mostarskoj 5, kapaciteta od 2500 ljudi, nastupiće legendarni “Partibrejkersi i furiozna trojka iz Beograda “Straight Mickey And The Boyz”.

 

PARTIBREJKERS | Photo by Aleksandar Zec

PARTIBREJKERS | Photo by Aleksandar Zec

Partibrejkers je bend bogate biografije koji verovatno ima najverrnije fanove na domaćoj sceni. Osnovani su 1982, a svoju priču su odmah počeli da pričaju intenzivno, jasnim tekstovima, oštrim melodijama i iskrenim buntovničkim stavom koji je prepoznao veliki broj mladih sredinom ’80-ih godina. Ređali su se hitovi, svirali su nebrojeno koncerata, kako u regionu, tako i u svetu (Nemačka, SAD, Kanada..). Aktuelni album "Krš i lom” Partibrejkers su objavili pod etiketom Odličnog hrčka, a na izdanju se nalazi 14 pesama koje predstavljaju presek celokupne karijere benda.

 

Furiozna trojka iz Beograda STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ na MIKSER FESTIVALU 2015

Straight Mickey And The Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara iz Beograda, koji su uticaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv izraz. Za jako kratko vreme uspeli su da se etabliraju kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regionu i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti u živo.

Ulaznice za drugi dan Mikser Festivala 2015, 4. jun, nabavite na prodajnim mestima Gigs Tixa po specijalnoj promo ceni od 800 dinara za prvih 500 karata. Komplet ulaznica za svih pet dana festivala dostupan je po ceni od 2500 dinara. Informacije o celokupnom muzičkom programu Mikser Festivala i satnici pratite na festival.mikser.rs i facebook.com/mikser.belgrade.


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
MArko
28.04.2015 22:09
Najbolji koncert ikada, KST 2009!!!


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :