Barutana klub Beograd

ParkFest 007: Ovog jula svi putevi vode u Užice!

Datum objave:29.03.2016

Pročitano:5184 puta

Datum održavanja: 29.07.2016 - 31.07.2016

By:Srđan Nedeljković

Lokacija: Veliki park, Užice

Sedmi po redu ParkFest održaće se od 29. do 31. jula u Velikom parku u Užicu, a svoje učešće na ovom, sada već tradicionalnom festivalu potvrdili su Who See, Ničim Izazvan, Artan Lili, Orthodox Celts, Stereo Banana, Mortal Kombat, THCF. I to je tek početak jer iznenađenja tek predstoje.

 

ParkFest 007


Ovogodišnji festival biće u znaku promocije turizma, sporta i umetnosti. Posetioce maniestacije očekuju različiti muzički žanrovi od pop roka, preko metala, hip-hopa, pa do elektronske muzike i sve to će se odvijati na dva stejdža tako da potuni doživljaj neće izostati. Pored velikih imena, organizatori su se potrudili da šansu daju i mladim nadama, pa se očekuje nastup demo bendova. 

 

Drugi put za redom u sklopu festivala biće održan i sportsko-zabavni šou "Megdan", gde će stotinu takmičara morati da savlada četiri ozbiljna izazova! 

ParkFest u značajnoj meri doprinosi poboljšanju turističke ponude grada Užica. Primetno je da iz godine u godinu raste broj posetilaca koji posećuje manifestaciju. Veliki broj mladih iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, kao i sa teritorije čitave Srbije dolazi na ParkFest. Ove godine svoje prisustvo su potvrdile grupe iz Slovenije i Rusije. Broj smeštajnih jedinica je znatno povećan u odnosu na prethodni period, a takođe je proširen i kamp ParkFesta.


"Sve ove godine ParkFest je promovisao napredne ideje i pozitivne društvene vrednosti. Anomalija u našem društvu je previše, a kvalitetnih sadržaja sve manje, tako da se mi trudimo da kroz muziku, sport i razne radionice podignemo svest kod naših građana," poručuju organizatori ove manifestacije.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :