Paralelne vizije na bis: Nina Simon i Rokabili svet

Datum objave:29.11.2016

Pročitano:4918 puta

Datum održavanja: 07.12.2016

By:Valentina Macura

Lokacija: Doma omladine, Beograd

Nakon prvog izdanja Festivala Muzičkog Filma u septembru, prikazaće se još jednom dva najbolja filma, ovogodišnjih Paralelnih vizija, u sredu, 7. decembra, u velikoj sali Doma omladine, od 18 i 20 časova.

 

Rokabili svet (Rockabilly World, USA, 2016)

 

Od 18 časova, na programu je muzički dokumentarac Rokabili svet (Rockabilly World, USA, 2016) sa našim Đorđem Stijepovićem kao jednim od glavnih protagonista, ove uzbudljive priče o subkulturnoj zajednici rokabili muzičara i njihovih obožavalaca u Americi. Pin-up devojke, tetovaže, oldtajmeri, holivudski klubovi i rokabili zaluđenici iz celog sveta...
 

NINA | Photo Credit Suzanne Tenner

Photo Suzanne Tenner

 

Od 20 časova na programu je najnoviji igrani film o životu čuvene Nine Simon, Nina (UK, 2016), sa Zoi Saldanjom u naslovnoj ulozi, priča prati lične uspone i padove, ove fascinantne pevačice i borca za ljudska prava, uz jednako impresivnu muziku.

Karte koštaju 250 dinara. Više o filmovima

 

Kompletnu selekciju ovogodišnjih Paralelnih vizija, videće i Kruševljani, u okviru filmskog programa Kulturnog centra Kruševac, od 8. do 16. decembra.

Festival muzičkog filma zajednički organizuju Dom omladine Beograda, distributerska kuća Visionary Thinking i Paralel-Beogradski Festival Subkulture.

www.paralel.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :