PAPAYA U BROJKAMA - PAPAYA DANAS

Datum objave:10.06.2009

Pročitano:5048 putaOd 2002. godine u klubu Papaya krenula su nezaboravna leta, nezaboravni partyji s najvećim DJ-evima i producentima današnjice. Te 2002. san organizatora bio je da na jednom mestu okupe sve izvođače koji nešto znače i koji predstavljaju sam vrh electro/dance scene. Klub je na samom početku uspeo da kapacitet za hiljadu ljudi poveća na 4500 gostiju, dok su kroz dnevne popularne after beach i noćne partyje privukli više od 7000 mladih iz celog sveta. Slika Papaye danas u poređenju sa 2002. godinom znatno se promenila, a tome u prilog govori da Papayu sada posećuje u proseku 60 odsto stranaca.
Prvi Papaya Day&Night festival u Novalji na Pagu u svoja četiri dana okupljao je oko 5000 gostiju, a danas taj broj prelazi i 25 000, što znači da se svake godine brojka linearno povećavala za 5000 gostiju. Danas gosti Papaye dolaze iz celog sveta, a ponajviše iz: Italije, Austrije, Nemačke, Holandije, Amerike, Egipta, Australije, Quatra, Francuske i drugih zemalja.

 
Iako nemerljivo popularnija, Novalja ipak nudi smeštaj po razumnim cenama, a ukoliko obezbedite unapred svoj apartman i sobu, noćenje će koštati između 15 i 20 evra. Upoređujući te cene s drugim popularnim destinacijama za mlade, poput Ibice, proći ćete i do 50 evra jeftinije. Gastronomska ponuda grada Novalje omogućiće i najplićem i najdubljem džepu ručak ili večeru u konobama i restoranima. Tako ćete svoj kompletni obrok-ručak moći da dobijete po ceni od samo 4 evra, a za malo veće gurmane tu su raznovrsni restorani, koji će zadovoljiti i najveće sladokusce i ljubitelje morskih specijaliteta. Klub Papaya je i u cenama pića daleko pristupačnija, jer su prilagođene dobrom provodu, tako da, na primer, piva koštaju 3-3.5 evra, sokovi 2.5, Red Bull 4 evra...
Ne smemo zaboraviti ni sve ostale sadržaje, poput sportskih, koji su u svakoj kategoriji preko pedeset odsto jeftiniji.

 
Najpoželjnija evropska destinacija za mlade i klub Papaya u poređenju s ostalim popularnim turističkim odredištima i svetski poznatim klubovima! Palac gore
 
U zadnjih pet godina Hrvatska, a naročito plaža Zrće postala je Meka svih mladih željnih predivnog morskog plavetnila, suncem okupane plaže, čiji potpuni doživljaj upotpunjuju ekskluzivni klubovi koji se nalaze na samoj plaži.
U poređenju sa svetskim turističkim destinacijama za mlade poput španske Ibice ili grčkih ostrva, plaža Zrće i klub Papaya nude izrazito bogat klupski repertoar tokom cele sezone, ali je za njih potrebno da izdvojite mnogo manje novca kako biste videli neke od najvećih muzičkih zvezda. Kada je reč o muzičkim festivalima, klub Papaya vam ovog leta priprema dosad najveća gostovanja evropskih vladara plesnih podijuma kroz svoja dva festivala – peto izdanje najvećeg klupskog letnjeg festivala Papaya Day & Night i drugo izdanje Tuborg Green Beat festivala.

 
Lepa vest za ljude sa ove strane granice: Urban BUG je ekskluzivni medijski partner festivala za Srbiju!
 
Da biste u potpunosti doživeli čari nesputanog dnevno-noćnog provoda na plaži Zrće i sve o čemu se po celoj Evropi priča u superlativima, Urban BUG je spremio kompletan paket aranžman!
Prvi put na teritoriji Srbije organizovano je party letovanje na ostrvu Pag, tako da ste svi pozvani da budete ambasadori dobre zabave i na najbolji način predstavite svoju zemlju. Ljubazni domaćini izašli su nam u susret i omogućili brojne beneficije i pogodnosti kako bismo svi što bezbednije i opuštenije mogli da se okrenemo isključivo uživanju i provodu.
KOMPLETNE INFORMACIJE U VEZI ARANŽMANA POGLEDAJTE OVDE


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :