PANNONIAN CHALLENGE 2016: Svetska imena potvrdila svoj dolazak u Osijek

Datum objave:11.07.2016

Pročitano:4088 puta

Datum održavanja: 15.07.2016 - 23.07.2016

Lokacija: Osijek, Hrvatska

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta i muzike – Pannonian Challenge – sitno odbrojava do svog početka. Od 15. do 23. jula u Osijeku će vladati prava adrenalinska groznica pretrpana vrhunskim vozačima, njihovim obožavateljima, muzičkim imenima, vrućim danima i još vrućim plesnim noćima. A kao šlag na kraju ovog ionako velikog događaja za ekstremni sport, od 21. do 23. jula Osijek će biti domaćin FISE World Series – sveetskog BMX Freestyle kupa, jednog od najvećih svetskih događaja ovog tipa. Tako će ovog jula Osijekom prošetati neki od najboljih svetskih roleraša, skejtera i vozača BMX-a.

 

Pannonian Challenge

Svetski spektakl – u Osijeku nikad više svetskih imena


Svetski BMX kup prenosiće nekoliko desetina televizija širom svieta, a na popisu preko 400 vozača koji su potvrdili svoj dolazak u Hrvatsku nalaze se imena najboljih među najboljima. Da bi se vozači uopšte odlučili da dođu na neko ovakvo takmičenje, ono se mora po nečemu isticati, a sama važnost bodova koje nosi svetski kup dovoljan su razlog da posete Osijek. No, tu je još i zavidan nagradni fond u sve tri kategorije – inline, skate i BMX, koji će otići u ruke onih najboljih. A bez ikakve sumnje, kako kažu oni koji su već stalni gosti Pannoniana, u Osijek se dolazi zbog jedinstvene atmosfere kakva ne postoji ni na jednom sličnom takmičenju u svetu.

Dizajn parka na nivou svetskih takmičenja


Park na osječkoj Copacabani dizajniran je i gradi se u saradnji s kim drugim nego s vozačima koji će njime prodefilirati svoje najbolje trikove i majstorije. Tako će 16. jula parkom vladati skejteri, kada će park biti posebno dizajniran za njihove potrebe da parira parkovima velikih svetskih takmičenja. U nedjelju 17. jula na rasporedu su roleraši, a od 21. do 23. jula park dobija novo ruho i pretvara se u pravo BMX kraljevstvo, spremno za jedan od najatraktivnijih sportova današnjice.

 

Pannonian Challenge

Noći su za plesanje

Osim sporta Pannonian je poznat i po svom bogatom noćnom životu. Tako ćete neretko videti neispavana, ali sretna lica vozača na utrkama. I ove godine festival nudi razlog za neprospavane noći. Osim svetski poznatog britanskog di-džej dua MODESTEP, hip hop velikana naše scene di-džeja Bizze Bodege i Phat Phillija, tu su i domaći bendovi Mašinko, Jonathan i Justin's Johnson te YouTube senzacija faXcooL.

Razloga za ne propustiti Pannonian Challenge XVII previše je, a sve informacije i ulaznice dostupne su na stranici www.pannonian.hr.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :