PANNONIAN CHALLENGE 2015: Postani volonter i provedi nezaboravno leto!

Datum objave:25.05.2015

Pročitano:4898 puta

Datum održavanja: 19.08.2015 - 23.08.2015

Pannonian Challenge poziva sve mlade iz regije koji žele steći nezaboravno festivalsko iskustvo da se prijave i postanu dio volonterskog tima najvećeg festivala ekstremnog sporta i glazbe u istočnoj Europi.

 

PANNONIAN CHALLENGE 2015: Postani volonter i provedi nezaboravno leto! | Festival ekstremnog sporta

Razmišljaš kako provesti ljeto, a da se pritom dobro zabaviš i upoznaš nove prijatelje. Zanima te ekstremni sport, a pjesme Kirila Djaikovskog, Hladnog piva, Urbana & 4 i ostale ekipe znaš napamet, nemaš što čekati. Prijavi se i volontiraj na jednom od deset sektora u sklopu festivala - od Press tima, turizma, prodaje ulaznica, prijema sportaša do uređenja skate parka i brige o glazbenim izvođačima.

Ove godine očekuje te preko dvije stotine sportaša i pedeset izvođača na tri pozornice poput Kirila Djaikovskog, Hladno pivo, Urban&4, Sassja, Soom T & Jstar, Eddy Ramich, Vanillaz, Gru, SevdahBABY i drugih.

Pannonian dugi niz godina podržava volonterizam pa tako i ove godine prima preko 100 volontera koji će dati svoj veliki doprinos u organizaciji, kako bi stvorili odličnu atmosferu za brojne posjetitelje iz cijele regije. Za sve volontere bit će osigurano piće, Pannonian majica, ulaz na sve koncerte i besplatan kamp.

 

http://2015.pannonian.hr/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :