PANNONIAN CHALLENGE 2015: Jači nego ikad!

Datum objave:31.03.2015

Pročitano:4696 puta

Datum održavanja: 19.08.2015 - 23.08.2015

By:2015.pannonian.hr

Lokacija: Osijek, Hrvatska

Šesnaesti Pannonian Challenge festival se održava na prostoru od 25 000 m2 na lijevoj obali rijeke Drave uz najljepši grad na svijetu Osijek u prekrasnom prirodnom okruženju u razdoblju od 19. do 23. 08. 2015. Prilika za upoznati ljude iz cijelog svijeta različitih godina, povijesti, nacionalnosti, životnih stilova i glazbenog ukusa koju ne smijete propustiti.

 

PANNONIAN CHALLENGE 2015 logotip | Festival ekstremnog sporta | Osijek | Hrvatska


Godinu za godinom zahvaljujući jakoj podršci vjernih obožavatelja, a posebice volontera je rastao i velikim radom došao do statusa jednog od najvećih i najopuštenijeg festivala u svijetu ekstremnog sporta.
 

LANSIRAN NOVI WEB I POTVRĐENI PRO VOZAČI


Detalji o događaju, profili natjecatelja, novosti o izvođačima, društvene mediji i svi korisni savjeti vezani uz smještaj i dolazak u Osijek nalaze se na novoj stranici na adresi www.pannonian.hr. S lansiranjem nove stranice vrijeme je i za objave sportaša koji će se natjecati ove godine. Popis je prepun s PRO vozačima iz svijeta ekstremnog sporta koji će se naći na lijevoj obali Drave pod zvjezdanim nebom u Pannonian skate parku. Imenovat ćemo samo neke: Daniel Dhers VEN, Spencer Bass USA, Michael Beran CZE, Danny Josa USA, Brad Simms USA , Senad Grosic AUT, Daniel Wedemeier NED, Bobo Újvári AUS, Daniel Juchatz GER i naša domaća zvijezda Marin Ranteš HRV.

 

PANNONIAN CHALLENGE | Foto by Tomislav Može | Festival ekstremnog sporta | Osijek | Hrvatska

PANNONIAN CHALLENGE | Foto by Tomislav Može 

PRVI PUTA TRI POZORNICE


Svaku večer nakon sportskih vratolomija od 21 sat do duboko u noć sprema se vrhunski glazbeni programom na tri pozornice. Na glavnoj pozornici i elektronskoj potvrđen je nastup izvođača Urban & 4, Sassja, Eddy Ramich, Gru, SevdahBABY, Jonathan i Vanillaz… Line Up koji se na stranici redovito „osvježava“ sastavljen je od ponajboljih glazbenika u regiji i Europi odgovorit će na pitanje zašto će Vam ove godine Panonnian pružiti nezaboravno festivalsko iskustvo.
LINE UP

 

PANNONIAN CHALLENGE 2015: Jači nego ikad! | Festival ekstremnog sporta | Osijek | Hrvatska

SILENT DISCO CONTEST


Ljubitelji elektronske glazbe moći će uživati u plesnim ritmovima Silent disca na kojem će se tridesetak regionalnih DJ-a natjecati za pozornost publike. Silent party predstavlja inovativan koncept baziran na slušanju glazbe putem bežičnih slušalica na tri kanala u isto vrijeme i na istom mjestu, omogućavajući jedinstven glazbeni doživljaj uz neprekidnu komunikaciju DJ-eva i publike tijekom cijelog nastupa. Publika će na slušalicama u svakom trenutku moći birati kojeg od izvođača želi slušati, a raznobojne lampice na slušalicama pokazat će kojeg DJ-a i koji kanal je publika odabrala, omogućujući uvid u prihvaćenost vlastite izvedbe.

EXTREME & FUN WITH BAG-JUMP


Ove godine najekstremniji festival u regiji podići će Vam adrenalin na maksimum s BigAirBag. Veliki zračni jastuk koji se koristi za adrenalinsko skakanje slobodnim stilom idealan je za sve ljubitelje sporta, rekreacije i adrenalina te je u potpunosti siguran.

 

PANNONIAN CHALLENGE 2015: Jači nego ikad! | Festival ekstremnog sporta | Osijek | Hrvatska

PANNONIAN KAMP


Pannonian kamp i ove godine je na lijevoj obali Drave u neposrednoj blizini kupališta i Chill out zone u prirodnom okruženju na travnatoj i kamenoj površini u hladovini, veličine 8000 metara kvadratnih (kapacitet za oko 700 šatora).

Uz svaku kupljenu Festival Sport & Music ulaznicu koja uključuje besplatno kampiranje, parking, pitku vodu, WC, tuševe, bazene, besplatni WI-FI, punjače za mobitel i parking za karavane moći ćete uživati u 3 dana adrenalina i odličnih koncerata.

Lansiranje novog weba, vrhunski sportski i glazbeni program na tri pozornice, extreme zabave i kamp ne bi bili mogući bez sponzora Vip, Red Bull, Osječko pivo, Shooster, Hypo Alpe Adria Bank, Sonny Mobile, Konzum, Jamnica Sensation i A-live Produkcija.

ULAZNICE I "KOMANČEROSI"


Za najbrže i najvjernije fanove pripremili smo posebne personalizirane ulaznice s kojima će ostvariti poseban popust i zauvijek postati članovi Pannonian Challenge tima Komančerosi. Članovi će biti obaviješteni prvi o najnovijim natjecateljima, izvođačima, popustima i ostalim korisnim informacijama. Riječ "komančeros" je dio klasičnog osječkog slenga, a nastao je od kombinacije riječi komarac i komandos.

Potvrdite svoj dolazak i pratite najnovije vijesti na Facebook događaju.

 

2015.pannonian.hr


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :