Klub Barutana Beograd

Pankerski okršaj na Vračar Rocks-u: Šank?!, Gavrilo Princip, Varvarogenije

Datum objave:29.04.2014

Pročitano:4296 puta

Datum održavanja: 02.05.2014

Lokacija: CZK Božidarac, Beograd

Prvomajski praznici dobijaju sasvim novu dimenziju! Posle roštilja, logično, sledi pivo… a pivo najbolje ide uz žestoki pank! Zato je Vračar Rocks festival pripremio drugomajski pankerski spektakl!

 



U Centar za kulturu Božidarac u petak, 2. maja, prvi put stiže zagrebačka street punk atrakcija, grupa Šank?!, koja će nastupiti uz žestoku domaću podršku – smederevski Gavrilo Princip i sastav Varvarogenije.

,,Nakon što smo odsvirali koncerte u gotovo svim metropolama regije (Zagreb, Ljubljana, Sarajevo, Skoplje…), 2. maja ćemo to učiniti i u Beogradu! Iznimno nam je zadovoljstvo na tome koncertu podijeliti pozornicu sa našim prijateljima iz benda Gavrilo Princip, te bendom Varvarogenije, sa kojima još nismo imali priliku svirati. Vjerujemo kako nas čeka jedna odlična večer za pamćenje! Sigurni smo kako će atmosfera biti jednako dobra kao i na našim dosadašnjim nastupima te očekujemo klasično puno energije i dobrih vibracija!”, poručuju momci iz zagrebačkog Šanka?! pred veliki Beogradski koncert u Božidarcu.

Šank?! će na Vračar Rocks festivalu promovisati album ,,Treća runda” o kojem je pisao i muzički portal muzika.hr: ,,Kako se pjesme redaju, imamo hit do hita, nešto što razvaljuje u svakom dijelu albuma, ono što su NOFX bili nekad dok nisu postali nimalo humorna parodija samih sebe… Šank?! je suština punka, žestoke gitare najjače nabrijane i bez dlake na jeziku!”

Vidimo se 2. maja na Šanku?! za šankom :)
​​


Ulazice su u pretprodaji po ceni od 400 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu na koncert cena ulaznice iznositi 500 dinara.

 

Zbog praznika, karte će se po pretrprodajnoj ceni prodavati samo do srede 30. aprila. Nabavite ih na vreme!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :