PANK PANK PANK: Six pack na Šanku uz Posno prase!

Datum objave:21.03.2016

Pročitano:5937 puta

Datum održavanja: 26.03.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac, Beograd

U Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, u subotu, 26. marta, sprema se celovečernja koncertna pank fešta! Biće svega - Six pack na Šanku uz Posno prase...  Ukusno deluje... Još bolje zvuči!

 

PANK PANK PANK: Six pack na Šanku uz Posno prase! | Vračar Rocks Božidarac Beograd 2016

,,Kao i svaki put, jako se radujemo koncertu u beogradskom Božidarcu i marljivo se pripremamo za njega. Mislim da će ovo biti prelep događaj i prava poslastica za ljubitelje punk-rock muzike, jer ovoga puta uz sebe kao pojačanje imamo Posno prase iz Obrenovca i jedan od najboljih hrvatskih punk bendova - ŠANK?! Ispred svog benda SIX PACK vas pozivam da dođete, da zajedno pevamo ,,Fabričku grešku", ,,Nekako najviše me boliš ti", ,,Paramparčad", ,,Vodite me"... i još puno lepih pesama koje smo svih ovih godina pravili za vas" jasan je konkretan Miki Radojević. Znamo šta sprema Six Pack sa svojim gostima, ali energija koja se doživljava na njihovim koncertima je neprepričiva, i zato pravac Božidarac 26. marta!

Britki, žestoki i beskompromisni ŠANK?! već se predstavio publici Božidarca na jednom od pankerskih okršaja 2014. godine. Dobro se sećaju Vračar Rocks publike i ove jedinstvene beogradske koncertne sale, zato će baš u Radoslava Grujića 3 nastupiti u subotu u okviru regionalne turneje zahvaljujući kojoj ovih dana putuju našim prostorima i predstavljaju ,,Našu stvar - album koji se našao među najboljim regionalnim izdanjima 2015. godine.

Obrenovačko Posno prase će se svojim sirovim žestok zvukom dodatno ,,zamastiti" ovaj pankerski specijal koji nas očekuje u subotu!

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od svega 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Na ulazu u Božidarac, pred koncert, koštaće 500 dinara.
 

Delimo 3 x 2 karte, pošalji mail na redakcija@urbanbug.net.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :