Barutana klub Beograd

Pablo Diskko naredni Music Reactions gost

Datum objave:07.03.2019

Pročitano:1904 puta

Datum održavanja: 15.03.2019

Lokacija: Beograd

"Svaki svetac ima prošlost, svaki grešnik ima budućnost." - Oscar Wilde

Music Reactions ekipa 15. marta vraća se u beogradski Kulturni centar GRAD! Njihov gost biće Pablo Diskko, talentovani predvodnik amsterdamske HIS DARK Elements organizacije. Osim Pabla, ove večeri u KC Gradu nastupiće i Чорбика / Chorbika i Music Reactions rezident RAR.

 Pavlos Karathanos dolazi iz malog grada u Grčkoj, i ime je iza pseudonima Pablo Diskko. Sada baziran u Amsterdamu, poznat je po svojim beskompromisnim i hipnotičkim setovima kojima tečno spaja sve u rasponu od mutant tehna, opskurnog hausa, esida, pa do leftfield eksperimentalne elektronike i diska. U poslednjih osam godina delio je noć sa umetnicima kao što su Funk, Florian Kupfer, Steffi, Veronica Vasicka, Tim Sweeney, Vakula, Das Ding, Dollkraut, Tama Sumo, ali i pionirima tehna Juan Atkinsom i Robert Hoodom.

Njegov poslednji EP sa lejbla DISSOLUTE pojavio se na prestižnim platformama kao što su NTS Radio, IFM i DJ MAG JAPAN, dok je Pablov kolektiv aktivan u Amsterdamu i Berlinu organizujući događaje na lokacijama neeksploatisanim od strane mejnstrim tehno industrije.

Ulaznice za naredni beogradski Music Reactions ekskluzivno su u pretprodaji dostupne samo na sajtu residentadvisor.net, dok će na ulazu u KC Grad koštati 500 rsd.

Dan nakon Beograda – Niš!
U subotu, 16. marta, dan nakon što nastupi u KC Gradu, Pablo Diskko uputiće se u Niš. Ove večeri Music Reactions nastaviće svoju saradnju sa niškim klubom Feedback, u kom će osim Pabla Diskko nastupiti rezidenti MR organizacije Betomeng i RAR.

Ulaz u klub Feedback na veče događaja naplaćivaće se 400 rsd.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :