Pa šta ste radili... ovih 20 godina? Budi deo izložbe o Trainspottingu

Datum objave:03.02.2017

Pročitano:4529 puta

Datum održavanja: 16.02.2017 - 19.02.2017

Lokacija: DKCB

U okviru festivala savremenog britanskog filma PlayUK, od 16. do 19. februara u filmskoj galeriji u foajeu Dvorane Kulturnog centra Beograda, biće otvorena izložba Trainspotting: Pa šta ste radili... ovih 20 godina?

 

Trainspotting 2

 

Naziv izložbe je inspirisan replikom koja otvara nastavak filma, pri susretu glavnih junaka koji se u međuvremenu nisu videli. Izložba preispituje fenomen čuvenog filma, kao i njegov uticaj na publiku u Srbiji. Organizatori vas pozivaju da budete deo izložbe, tako što ćete se snimiti mobilnim telefonom dok odgovarate na pitanja: 


1. Gde i sa kim ste gledali prvi „Trejnspoting"?
2. Šta za vas znači „Trejnspoting"?
3. Pa šta ste radili... ovih 20 godina?


Video klipovi treba da traju do jedan minut. Pošaljite svoj video najkasnije do četvrtka, 9. februara 2017. na www.britishcouncil.rs/PlayUK


Na osnovu izbora autora izložbe Maje Medić i Stefana Arsenijevića, najzanimljiviji video klipovi biće prikazani na izložbi, a njihovi autori će biti gosti na otvaranju Festivala novog britanskog filma PlayUK i premijeri filma „T2 Trejnspoting" u Dvorani Kulturnog centra Beograda. Izložbu organizuju British Council i Kulturni centar Beograda, a sadržaće originalne fotografije iz oba filma, kao i memorabilije vezane za film.

 

Više o programu PlayUK festivala pročitajte ovde.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :