Devet 2020

Ozbiljni bluz i džez tandemi su ovog vikenda u našem klubu

Datum objave:10.01.2019

Pročitano:774 puta

Flamenco night: Alberto Beni Navarro & Ojdana Radović // Soul Society // Četvrtak 10|1

Direktno iz Madrida, stiže nam gitarista Alberto Beni Navaro, čije su muziciranje i brzi prsti poznati među istinskim flamenko ljubiteljima i u autentičnim lokalima, u kojima se idalje neguje ova strastvena muzika i ples. Povezujući Španiju i Beograd, njemu će se pridružiti Ojdana Radović na plesnom podijumu i oštrim koracima dodatno uzburkati atmosferu u klubu Soul Society, u četvrtak 10. januara.

 Alberto Beni Navarro rođen je 1975. godine u Madridu.
Svoje muzičko obrazovanje započinje na Institutu za muziku i tehnologiju u Madridu u klasi profesora Javier Huertas. Sa 16 godina susreće se sa flamenko gitarom i pohađa časove mnogih flamenko profesora različitih stilova ( Basilio Garcia Clavero, Manuel Banillo 'El Mami', Jesus Losada Abadia 'Jesules', Mario Cortes, Antonio Jimenez Maya ).
Kao flamenko gitarista svira u prestižnim madridskim lokalima i salama ( Juglar, Sala Clamores, Escudera, El Tablon, Sala Barco, Caracol). Sa flamenko kompanijom Arje nastupa na festvalu Festival Flamenco Tirititran 2007. godine. Kao solo izvođač svirao je u Kadizu, Asturiji, Ciudad Real, Portu, Bordou, Beogradu. Trenutno komponuje muziku za predstavu Jerma, čuvenog Federico Garcia Lorca, u režiji Jose Luis Checa.

Cena ulaznice: 200 dinara
Event: https://www.facebook.com/events/518034335354310/


Robert Glasper Belgrade Experiment // Soul Society // Petak 11|1

Eksperiment osmočlanog benda stvoren oko muzike Roberta Glaspera ovoga puta u svoj nastup dodaje i melodije Erykah Badu, Moonchild, Hiatus Kaiyote, Lianne La Havas, Thundercat, Lalah Hathaway, Musiq Soulchild, Jill Scott, Bilal, Ledisi, Chrisette Michele, Charlie Puth, Meshell Ndegeocello


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :