Ovog petka #slavimoumetnost u DOT-u

Datum objave:02.11.2016

Pročitano:4752 puta

Datum održavanja: 04.11.2016

Lokacija: DOT

Organizacija #Slavimoumetnost nastavlja sa serijalom žurki, a ovoga puta priređuju žurku u klubu DOT u petak 4. novembra. Ovo specijalno izdanje okupiće oko 300 umetnika i onih koji se tako osećaju da dođu i uživaju u druženju u umetničkom ambijentu kao i muzičkom line upu koji čine DJ Dooshan, DJ Slipi i DJ Marko Bulajić. 

 

#Slavimoumetnost u DOT-u

 

#Slavimoumetnost je mlada orgnizacija čiji je cilj da podrži i propagira sve neafirmisane umetnike koji nemaju priliku ili im je potrebna pomoć oko realizacije svojih ideja i promovisanja onog što rade. Zamisao je da se okupe svi studenti i diplomci umetničkih i srodnih fakulteta da bi izložili svoje radove i demonstrirali svoje talenate.


U prethodinih godinu dana žurke ove organizacije pravljene su u poznatim beogradskim klubovima kao što su Mladost, Ludost, Tube, spalv Povetarac i Šlep a organizovane su i izložbe u galeriji Štab. Svestransot delatnosti ovog udruženja ogleda se u njiihovim razičitim aktivnostima realizovanja ne samo žurki već i radionica, projekcija filmova, izložbi.


Ulaz će biti 250 dinara i svako ko želi da dođe mora da se najavi putem mejla kako bi bio na spisku jer broj ljudi koji može da prisustvuje žurki je ograničen. Mejl za prijavu - slavimoumetnost@gmail.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :