Ovo su najbolji zimski muzički festivali

Datum objave:06.10.2016

Pročitano:4995 puta

Bez obzira na to što je letnja festivalska sezona prošla, u Evropi zabava ne prestaje samo zato što stiže hladnije vreme. Zašto ne biste iskombinovali zimski odmor uz posetu nekom od festival u jesenjoj odnosno zimskoj sezoni. Neverovatni lineupovi elektronske muzike? Tu su. Sveži talenti? Tu su. Najbolji ski centri? Tu su. Bilo da se odlučite za ADE u Amsterdamu, Eurosonic Noorderslag u Groningenu ili Snowbombing u Austriji, nećete pogrešiti i garantovano ćete taj provod pamtiti čitavog života. 

 

Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event | Holandija 
Amsterdamska klupska scena koja je ionako bogata, tokom ovih pet dana postaje centar elektronske muzike koji poseti i do 357.000 ljudi iz celog sveta koji dođu na Amsterdam Dance Event - najbolji muzički događaj za fanove elektronske muzike. Održava se od 19. do 23. oktobra, a uključuje preko 2.200 artista koji nastupaju na 140 lokacija u Amsterdamu, među kojima su i Melkweg, Paradiso, Westergasfabriek, Concertgebouw i NDSM Wharf, kao i Clair, De School i novootvoreni Shelter.


Ove godine festival otvara sprecijalni koncert Henrika Schwarza i Metropole Orkesta, a lineup uključuje imena kao što su Adam Beyer, Ben UFO, Carl Craig, Craig David, Dave Clarke, DJ Harvey, Dixon, Ellen Allien, Four Tet, Hardwell, Hunee, Jackmaster, Jeff Mills, Job Jobse, Kölsch, Martin Garrix, Maya Jane Coles, Nicole Moudaber, Octave One, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Seth Troxler, Skepta, Sven Väth, Tale of Us, Tiësto.


Više pronađite na www.amsterdam-dance-event.nl.

 

Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag | Holandija 
Eurosonic Noorderslag je glavna paltforma za evropsku muziku gde ćete pronaći buduće muzičke zvezde. Ovaj festival ima dokazani uspeh u pomoći mladim talentima da se probiju na internacionalnu muzičku scenu. Eurosonic Noorderslag je zaslužan za bust karijere zvezda među kojima su Ásgeir, Aurora, Bastille, Dotan, Ibeyi, James Blake, Jett Rebel, Hozier, Milky Chance, Royal Blood, Seinabo Sey, Vök i mnogi drugi. Neki od prvih izvođača koji su najavljeni za sledeće izdanje su Be Charlotte, Ward Thomas, ALMA, NOËP i mnogi drugi čija će imena uskoro biti poznata. Eurosonic Noorderslag se održava od 11. do 14. januara 2017. godine. Da bukirate karte posetite www.eurosonic-noorderslag.nl.

 

Snowbombing

Snowbombing | Austrija 
Održava se na prelepoj planini Mayrhofe u Austriji. Snowbombing je utabao put do reputacije zimskog festival broj 1. Svetski lineup, iglu rejvovi, šumske žurke, luksuzni spa, snežna joga, đakuzi na krovu, paraglajding, limuzine za sneg, da ne pominjemo 650 kilometara staza u najbolje uređenom ski odmaralištu. Za izdanje 2017, koje će se održati od 3. do 8. Aprila, najavljeni su prvi izvođači među kojima su se našli Chase and Status, MK, Gorgon City, Hot Since 82, Eats Everything, Dusky, Alan Fitzpatrick, Cassy, disciples, Monki, Skream, Toddla T i David Rodigan… Više informacija na snwobombing.com.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :