Barutana klub Beograd

Ovo su domaći DJ-evi koji otvaraju granice države rejva

Datum objave:07.03.2017

Pročitano:8204 puta

Datum održavanja: 18.03.2017

By:Nenad Apok Šošić

Lokacija: Magacin Depo

Jedinstvena klupska atrakcija, STATE of RAVE održaće se u subotu, 18. marta u Depou, kada će na prvom događaju ove vrste u Beogradu nastupiti rumunska house zvezda MIhai Popoviciu i duo u internacionalnom usponu Peter Makto & Gregory S. Pored gostujućih hedlajnera, STATE of RAVE slavi domaće di-džejeve među kojima se nalaze iskusni poznavaoci miksa Marko Vuković i John Belk, te srpski asevi Peter Portman i Hot Tub. Rasprodat je prvi, ograničeni broj ulaznica, dok se novi kontigent prodaje na blagajnama Eventima po ceni od 990 dinara. 

 

Marko Vuković - State of Rave


Marko Vuković
proglašen je za najboljeg srpskog di-džeja na TECHNOLOGY dodeli nagrada u Belexpo Centru, nakon čega je usledila Tuborg Green Spot turneja gde je postao jedan od esencijalnih promotera elektronske muzike naše zemlje. Rezidenture u kultnim prestoničkim klubovima Mamolo, Energija i Andergraund ustoličile su ga među domaćim klaberima kao jednog od kreatora savremene scene, dok je njegov put ka globalnoj slavi popločan vanserijskim setovima na EXIT Dance Areni, Sea Dance festivalu, Beer Festu i Lovefestu, kao i prvom MTV Adria Movies Awardsu u Beogradu. Njegovi podvizi u svet produkcije ugledali su svetlo dana na izdavačkoj kući Rezonant i nastavili se na nemačkom VI Tva Records, da bi 2012. godine dobio priliku da uređuje muzički program London Fashion Weeka na premijeri izlaganja kolekcije Marka Mitanovskog. Da ne zaboravimo, deo je jednog od najtraženijih beogradskih sastava SIllyHeadz kroz koji u saradnji sa Bokijem (Bokee / Kinetic vibe) pleni podijumima širom Srbije.

 

John Belk - State of Rave

John Belk je jedan od najuspešnijih srpskih producenata koji je 2014. godine upisan na listi retkih remiksera hita Hot Since 82 "Like You" i završi na 50. mestu Beatport TOP 100 liste najskidanijih traka. Njegov "Silver Surfer" je nakon izlaska na Knee Deep in Sound reizdat za prestižnu etiketu Johna Digweeda, Bedrock, u digitalnom i vinil izdanju. Rezidentura u klubu Tube, nekadašnjem srcu beogradskog klabinga, osigurala mu je nastupe na festivalima EXIT, MAD in Belgrade i Lovefest, dok je rame uz rame nastupao sa nekim od istaknutih figura elektronske scene Maceo Plex, Nastia, Mind Against, Traumer, Oxia, i Valentino Kanzyani među brojnim ostalima. 

 

Peter Portman - State of Rave


Peter Portman se smatra zvezdom u usponu nakon uspeha na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju, dok ga je finale Burn Residency proslavilo na globalnom nivou. Najmlađi ambasador Srbije na Ibici delio je pultove sa di-džejevima koji su oblikovali svetsku scenu - Ten Walls, John Digweed, Nick Curly i Phillip Straub su neki od brojnih koji su se uverili u umeće kojim Petar barata. Pored zapaženih nastupa u klubovima DOT i KPTM, Portman sa lakoćom pokreće publiku svojim prefinjenim spojem tehna i hausa, dok pod psudonimima Petru i Little P istražuje nove pristupe zavođenja prisutnh na podijumu.

Enigmatični Hot Tub povezuju učenja stare i nove škole kroz savršen miks moćnog gruva, hipnoze melodije i dubine emocija koji ostavlja bez daha. "Muzika je naša stvarnost i kroz nju komuniciramo. Muzika je ljubav, te na tome sve počinje i sve se završava. Muzika je naš spas i zato je slavimo!" Ovo je sve što smo mogli da saznamo od misterioznog dua koji će premijerno nastupiti na velikoj sceni Depoa i očekujemo da će muzika pričati za njih.

STATE of RAVE, novo klupsko iskustvo
Na ovdašnjoj elektronskoj sceni pojavio se nov pojam u osnovnom klaberskom rečniku- STATE of RAVE. Ova jedinstvena atrakcija spaja moćan klupski zvuk, interaktivnu scenografiju i vizuelne efekte poslednje generacije u novo iskustvo za kojim žudi svaki rejver. "Zemlja rejva" će ugostiti neke od najtraženijih predstavnika savremene elektronske muzike i pomoći da se oživi duh starih, dobrih rejvova, kada se za muziku živelo.

 

Pročitaj intervju sa osnivačem koncepta STATE of RAVE - Popi Divine: Lako je pričati bajke, drugo je proživeti ih


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :