Ovo su 5 najlepših di-džejeva koji dolaze na Lovefest

Datum objave:24.07.2015

Pročitano:4414 puta

Lokacija: Vrnjačka Banja

Fedde Le Grand


Za njega slobodno možemo da kažemo da ima sve. Kombinacijom smeđe kose i azurno plavih očiju, Fedde Le Grand mami uzdahe ženske populacije širom zemaljske kugle. Sem toga što spada u lepotane, jedan je od najpoznatijih svetskih di-džejeva i producenata današnjice, a iza sebe ima planearni hit "Put Your Hands Up For Detroit”. Uživajući u umetničkoj slobodi koju samo nekolicina odabranih može sebi da priušti, on je pionir elektronike, a i publika i kolege ga smatraju jednom od najznačajnijih figura u razvoju house muzike.

 

Ovo su 5 najlepših di-džejeva koji dolaze na Lovefest 2015 | Fedde Le Grand

 

Wankelmut

Za ovog dvadesetčetvorogodišnjeg studenta i do skoro part-time di-džeja izgleda kao da se život preokrenuo u sekundi. Posle remixa pesme “One day – Reckoning song” njegovi singlovi prodati su u više od 1.5 miliona primeraka, a pesma koja ga je proslavila je preslušana više od 160 miliona puta.

 

Ovo su 5 najlepših di-džejeva koji dolaze na Lovefest 2015 | Wankelmut

 

James Zabiela

Ovaj baby face plavušan je definitivno miljenik domaće publike. Njegov nastup 8. avgusta biće treća poseta festivalu ljubavi, a za svoj prošlogodišnji set na Lovefestu kaže da mu je bio najbolji u 2014. godini. Posle ovakve izjave, sami možete da pretpostavite da se sprema ozbiljno luda zabava.

 

Ovo su 5 najlepših di-džejeva koji dolaze na Lovefest 2015 | James Zabiela

 

Regen

Miloš Pavlović aka Regen započeo je svoju karijeru 90-tih u poznatom sastavu Teenage Techno Punks. Dugi niz godina baveći se kako produkcijom, razvio je svoj jedinstveni stil koji postaje sve prepoznatljiviji, a od samog početka karijere važio je za jednog od omiljenih di-džejeva među ženskim delom populacije. Danas Regen živi u Berlinu i nastupa na najpoznatijim klubovima svetske underground scene.

 

Ovo su 5 najlepših di-džejeva koji dolaze na Lovefest 2015 | Regen

 

Blake Baxter


Prva asocijacija na njegovo ime je The Princ Of Detroit Techno. Na sceni je od 1980. godine i do danas njegova popularnost ne opada. Njegov stil je spoj izgovorene reči i poetskih izraza sa prizvukom elektronske dens muzike, koji je nekada duhovit, nekada seksi, ali svakako originalan. Ako je sudeći po njegovoj muzici, bez greške možemo da zaključimo da je savršen ljubavnik.
 

Ovo su 5 najlepših di-džejeva koji dolaze na Lovefest 2015 | Blake Baxter


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :