Ovo je Nitro World Games!

Datum objave:19.07.2016

Pročitano:4708 puta

Lokacija: Salt Lake City

Prvi ikada Nitro World Games održan je prethodnog vikenda u Salt Lake Cityju. Ovaj jedinstveni tročasovni događaj, ugostio je najbolje svetske sportiste i neke od najvećih zvezda ekstremnih sportova, i nisu razočarali – publici su priuštili spektakularno veče sa oborenim rekordima i sjajnom atmosferom i van borbenih staza, a sve to pod vrelim suncem i nebom bez oblaka. Takmičari su se okušali u progresivnom, novom formatu i izvodili su nikad pre viđene trikove.

 

Nitro World Games

Nitro World Games

 

Osmislili su ga Nitro Circus CEO i kreativni direktor Michael Porra i ikona ekstremnih sportova Travis Pastrana - Nitro World Games sadrži freestyle motocross (FMX), BMX, Skate, sa novim disciplinama, formatima, trikovima, sa potpuno novim ogromnim rampama, pored Nitro-osmišljenog formata uživo bodovanja, koji omogućava fanovima da učestvuju u takmičenju tokom svakog minuta.

 

Josh Sheehan

Josh Sheehan 


U FMX-u, Monster Energy sportista, Josh Sheehan je još jednom ostavio traga, tako što je duplirao svoj trofej, kako u FMX takmičenju, gde je uzeo drugo mesto, tako i u Best Trick delu, gde je uzeo treće mesto. Sheehan, koji je ušao u istoriju pre samo godinu dana, kad je odradio prvi ikad trostruki triple backflip na motoru, na Pastraninom igralištu u Marylandu, poznat je po svojoj posvećenosti, kako mentalnoj, tako i fizičkoj, a isto tako i konstantno napreduje u ovom sportu.

 

Josh Sheehan

 

 

Danas je pokazao koliko se ta njegova disciplina isplati, tako što je odradio neverovatan double backflip KOD za treći najbolji trik. U FMX-u, Sheehan je zasenio svojim progresivnim manevrima, koji su uključivali sledeće trikove: Nac Nac 360, 360-heel clicker, ogroman backflip lazy boy preko 36 metara visokog jumpa i nenormalni double back flip. Njegov timski kolega Taka Higashino je zauzeo odlično treće mesto u FMX-u, nakon sebi svojstvenog backflip rock solid trika, preko ogromnog 36 metara visokog jumpa.

 

Colton Walker

Colton Walker 


Nova nada Colton Walker, uspeo je da obezbedi prvo mesto u BMX Triple Hitu, uprkos tome što je bio najmlađi vozač na događaju. Njegovi pobednički trikovi uključivali su: flip bar whip, 360 double whip to barspin i Twix (Barspin / Tailwhip). Obratite dobro pažnju na Walkera koji je definitivno budućnost BMX-a. Njegov timski kolega Alex Coleborn uzeo je treće mesto svojim trikovima poput barrel roll barspin, 360 triple whip i 720 barspin.

 

Trey Wood

Trey Wood 


Monster Energy vozač, Trey Wood otišao je sa osvojenim trećim mestom u Skate Best Tricks i time dokazao da mlade nade drže do sebe i svog napretka u skateboardingu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :