Ove svetske turističke destinacije su poznate po dobrom letnjem provodu

Datum objave:03.10.2019

Pročitano:1511 puta

Lokacija: Beograd

Pred svako letovanje javlja se ona svima dobro poznata, večita dilema, a to je gde letovati. S obzirom na to da možete vrlo lako pronaći aranžmane za veliki broj destinacija širom sveta, odluka koju destinaciju je najbolje izabrati nije nimalo lako doneti. Zato je važno da se vodite svojim željama i odaberete letovanje po meri, odnosno odredište koje će u potpunosti zadovoljiti sve vaše kriterijume i pružiti vam ono o čemu maštate.


Ukoliko ste tip koji preferira žurke na plaži, uživanje u klubovima do jutra, neverovatne koktele, odlično društvo i spavanje na plažama do sledećeg dana, onda će vam se možda svideti neke party destinacije za vaše letovanje koje smo za vas izdvojili. Iako postoji mogućnost da će vam nakon ovakvog odmora trebati još jedan, pravi, odmor ali ako se opredelite za destinacije koje su poznate po žurkama onda sigurno ni ne idete tamo da biste spavali i odmarali.


Zato, na vreme isplanirajte leto 2020 i pođite na pravo party putovanje koje će na najbolji mogući način zadovoljiti vašu želju za dobrim provodom, ali i odmorom. Pred vama su neke od destinacija koje najčešće biraju oni kojima je dobar noćni provod u krvi.

 

nocni provod zurka

 

Ibica - svetska prestonica dobrog provoda

 

Popularno ostrvo zabave u Sredozemnom moru na najbolji način spaja letovanje sa vrhunskim noćnim provodom i sjajnom zabavom koja traje do ranog jutra. Na ovom španskom ostrvu nalazi se veliki broj pabova i klubova, te je sve prilagođeno turistima koji dolaze iz svih krajeva sveta kako bi se dobro proveli.


Ono što je posebno interesatno jesu nezaboravne žurke na plaži, na kojima je uvek gužva i gde se uz glasnu muziku mladi zabavljaju tokom čitave noći. Danju na Ibici vlada znatno opuštenija atmosfera, pa svi oni koji imaju snage da nakon lude zabave izađu van mogu na miru da uživaju na prekrasnim plažama.

 

Kavos kao omiljena destinacija mladim Evropljanima

 

Za Kavos slobodno možemo reći da je najbolja party destinacija u celoj Grčkoj, a osim toga ovo ostrvo u Jonskom moru krasi i velelepna priroda, duge peščane plaže i kristalno plavo more. Međutim, zahvaljujući brojnim klubovima, barovima i kafićima, Kavos je stekao reputaciju ostrva koje nikada ne spava.


Kavos nudi veliki broj različitih mogućnosti za noćni provod, a svima koji žele zabavu do jutra na raspolaganju je više od 100 mesta za izlazak, bilo da su u pitanju barovi, klubovi ili restorani. Iskoristite neki od trikova za jeftino putovanje i neka vaša sledeća destinacija bude baš ovo grčko ostrvo.

 

Kankun kao atraktivna, egzotična destinacija

 

Kankun je grad i letovalište u Meksiku, a na ovom dalekom i egzotičnom putovanju sigurno je da vam ideje za zabavu neće manjkati, s obzirom na to da je sve podređeno brojnim turistima koji dolaze na ovo mesto da se odlično provedu i uživaju u svemu što Kankun može da ponudi.


Kankun je poznat po odličnim zabavama na plaži, a najatraktivniji događaj je svakako muzički festival Inception, koji traje čitav jedan mesec i kada ceo grad ne spava, a žurke traju 24/7. Za Kankun se kaže da nijedna noć u ovom gradu nije ista, stoga bi svi ljubitelji uzbuđenja trebalo da čekiraju baš ovo mesto.

 

Aja Napa - kiparsko letovalište za sve ljubitelje dobre zabave

 

Aja Napu mnogi još nazivaju i “kiparska Ibica”, kako zbog tirkizno plavog mora i belih peščanih plaža koje se prostiru u njemu, tako i zbog velikog broja barova, klubova, kafića i drugog sadržaja koji garantuju odličan provod i vrhunsku zabavu do ranog jutra.


Može se reći da je Aja Napa jedna od najprivlačnijih destinacija mlađoj populaciji, pre svega zbog činjenice da je ovo, nekada mirno mesto, u poslednjih nekoliko godina postalo prepoznatljivo po vrhunskim žurkama na plaži i provodu koji se ne zaboravlja tako lako. Otvoreni su noćni klubovi gde su za zabavu zaduženi vrhunski DJ-evi, sa kojima je provod zagarantovan.

 

Zakintos - letovalište sa svim potrebnim sadržajem

 

Zakintos je još jedno u nizu grčkih ostrva koja su izuzetno popularne letnje destinacije. Ali ono po čemu se Zakintos izdvaja svakako je savršena kombinacija atraktivnog letovališta sa prelepom okolinom i party destinacije koju mladi obožavaju.


Tokom dana, Zakintos je pravi raj na zemlji u kome možete uživati šetajući prekrasnim plažama i uživajući u tirkizno plavom moru koje ih zapljuskuje, ali noću Zakintos dobija potpuno novo lice, odnosno postaje mesto sa dominantnom zabavom i spektakularnim noćnim provodom u više od 50 klubova i barova koji postoje na ostrvu.


Putovanje ne bi trebalo smatrati samo doživljajem koji traje onoliko koliko ostanete na odabranoj destinaciji, već i doživljajem koji predstavlja suštinski korak na putu do istinskog otkrivanja sebe. Strast prema dobroj zabavi i provodu može vas dovesti do avantura i iskustava većih nego što ste ikada mogli i da zamislite. Zato se prepustite dobroj zabavi i neka vaše naredno letovanje bude baš na nekoj od predloženih destinacija.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :