Ove subote svi putevi vode u Rumu na Foamfest

Datum objave:19.07.2016

Pročitano:5936 puta

Datum održavanja: 23.07.2016

Lokacija: Ruma

Jednodnevni muzički festival FOAMFEST održaće se po sedmi put u subotu 23. jula u Rumi na sportskim terenima Breg. Ovo je najveći letnji događaj na području Srema, čiji broj posetilaca je prošle godine premašio brojku od 6.000 ljudi. 

 

Foamfest / Foto: Bernard Bodo

Foamfest u Rumi / Foto: Bernard Bodo

 

Oni koji su već posećivali ovaj muzičko-vizuelni spektakl znaju da ECOrganization, organizator ove manifestacije, ne propušta da priredi nezaboravan i jedinstven sklop sjajne muzike, vrhunske vizuelizacije, mnogobrojne performere, pirotehniku i ogromne količine pene.


Na do sada najvećoj bini ovogodišnjeg festivala, obožavaoce elektronike čeka pravo uživanje. Ove godine data je podrška domaćoj elektronskoj muzičkoj sceni i na bini će se smenjivati najbolji izvođači svih žanrova ove vrste muzike (house, EDM, techno, deep...). Posetioci će imati priliku da uživaju u setovima sledećih izvođača: Osaka Vibe, Wise D & Kobe, Ilija Đoković, TKNO, Erick Kasell, Stereo Republic, Mad2Mad, David T Boy, Kephee, a specijalan performans kao gost festivala imaće Sajsi MC. Pored izvođača, pravi show na bini prirediće i najbolji performeri Alternacije i Fluid Girls Dance Studio.

 

Foamfest / Foto: Bernard Bodo


Takođe, za razliku od prethodnih šest godina koliko festival postoji, čitava organizacija ove godine je podignuta na viši nivo. ECOrganization i partnerski Chameleon donose još masovniju binu, više zabavnih sadržaja, fenomenalan vatromet, neverovatne performere kao i brojne promo timove. Za sve ljubitelje i poznavaoce kvalitetnog zvuka veliki izazov će predstavljati to što će na Foamfestu, Chameleon premijerno izneti najnoviji sound system, i to d&b audiotechnic serie-V.


Ovako je bilo prošle godine...

 

 

Ruma je jedan od retkih gradova u zemlji, u kojoj se u širem centru grada, održava ovako veliki događaj na otvorenom.


- U ime svih ljubitelja elektronske muzike i dobrog provoda, zahvaljujemo se Opštini Ruma koja na sve načine podržava ovakav događaj i pomože u realizaciji, kao i svim građanima Rume na razumevanju i podršci - navode iz ECOrganizationa.


Redovna cena ulaznica do samog festivala iznosi 699 dinara, dok će na ulazu cena iznositi 999 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti putem GigsTix prodajne mreže kao i na zvaničnim prodajnim mestima u gradovima u Sremu, koje možete pronaći na oficijelnom sajtu događaja www.foamfest.rs.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :