Devet 2020

Ove srede u Gradu slušamo JULES VERNE i K.A.F.C!

Datum objave:16.03.2015

Pročitano:3640 puta

Datum održavanja: 18.03.2015

Lokacija: KC Grad, Beograd

U sredu 18. marta imaćemo priliku da u Kc Grad čujemo dva domaća benda koje nismo imali prilike da čujemo često uživo u beogradskim klubovima. 

 

Ove srede u Gradu slušamo JULES VERNE i K.A.F.C! | Beograd | 2015

 

Jules Verne je neobičan slučaj benda koji postoji tek nekoliko meseci i pravi svoje prve korake, a zvuči kao da je već obišao svet za osamdeset dana. Eva Zlatković, neobjašnjivo biće vilinskog porekla, svira gitaru, peva i stvara celi svet snenih i toplih harmonija koje se lako vezuju za srce slušaoca. Njen čisti, zvonki glas, ima moć da začara u trenutku. Dejan Grahovac na bas gitari i Mlađa Radovanović na bubnjevima ruše granice žanrova. Iako su Evin glas i estetika bez dileme amerikana, ova dvojica izuzetnih muzičara sa istančanim gruvom i maštovitošću, daju bendu Jules Verne crossover dimenziju kakva se retko sreće i u svetskim razmerama - možda je takav spoj jazza, salse, fusiona, soula i koječega drugog sa alt countryjem do sada bio moguć jedino u graničnim slučajevima kao što su Lambchop, San Ilya ili Souled American. Pred nama je bend koji ima sve što je neophodno za sjajnu budućnost.

 

Ove srede u Gradu slušamo JULES VERNE i K.A.F.C! | Beograd | 2015


Bend K.A.F.C. (Keep away from children) je alternativni indie rock bend formiran 1997 god. U pitanju je raznovrsna vokalno-instrumentalna muzika u kojoj dominira bogata bas linija, koju svira Milos Spasic.Uz dobar gruv i raznovrsnost ritmova koju pruza Milos Manic na bubnju, odredjenu harizmu i lepotu zvuka njihovoj muzici daju talentovani vocal Aleksandre Virovkic i sofisticirano energicna, zanimljiva gitara Gorana Ivancevica. KAFC neguje specifican muzicki izraz, koji se opisuje kao eklekticna mesavina melanholicne atmoshere i distorziranih gitara.
 

Cena karte 200 rsd


www.gradbeograd.eu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :