Ove horore ćemo gledati na Dead Lake 2 festivalu

Datum objave:29.08.2016

Pročitano:5336 puta

Datum održavanja: 07.09.2016 - 11.09.2016

Lokacija: Palić

Dead Lake 2: Povratak horora i vina, koji će se održati od 7. do 11. septembra pod sloganom „Hell Of A Festival!“ (Pakleno dobar festival) u bioskopu Abazija kraj jezera Palić, predstaviće relevantan presek najznačajnijih dugometražnih ostvarenja horor žanra iz celog sveta, a fokus ovogodišnjeg festivala je na regionalnim filmovima.

 

Dead Lake 2

Scena iz filma "Vizije"

Biće prikazano 13 ostvarenja, a festival će otvoriti premijerno u Srbiji film „Strmina“, nova horor senzacija iz „Chilewooda“ sa Natalie Burn (Mechanic: Resurrection, The Expendables 3, Mamula) i Bryceom Draperom (Muck) u glavnim ulogama. Biciklistička zvezda Džo (Draper) i njegova devojka Stefani (Burn) tokom probne vožnje za trku u Čileu nailaze na povređenog čoveka koji umire od misterioznog virusa. To je početak jako lošeg dana za njih jer postaju meta neumornih ubica spremni na sve kako bi sačuvali svoju tajnu…

 


S obzirom da je fokus ovogodišnjeg festivala na regionalnoj produkciji, očekuju nas tri kvalitetna ostvarenja koja su ove godine skrenula pažnju javnosti. Poslednjeg dana fetstivala biće prikazan (van konkurencije) „Procep“ Dejana Zečevića (Srbija/Južna Koreja/Slovenija), prvi srpski naučnofantastični film u kojem glavne igraju Ken Foree, Katarina Čas i Dragan Mićanović, ali i mlada zvezda u usponu Denis Murić (Ničije dete, Enklava).

 

 

Tu je i odlična domaća horor drama „Otvorena“ Momira Miloševića, kao i slovenačko ostvarenje „Idila“ Tomaža Gorkiča koje prati ekipu čiji se modni foto-šuting u idiličnom planinskom krajoliku pretvara u stravičnu borbu za goli život.

 Traileri:
Idila - https://youtu.be/ElmvAGM9tFw
Koliba straha - https://youtu.be/scJIYwH6keM
Vizije - https://youtu.be/0wdeqF6jd0Y

 

Više informacija na: www.deadlake.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :