Ove domaće zvezde nastupaju na Arsenal festu

Datum objave:11.05.2017

Pročitano:3834 puta

Datum održavanja: 22.06.2017 - 24.06.2017

By:Aleksandar Arežina

Lokacija: Kragujevac

Arsenal Fest 07 je danas impresivnom spisku izvođača, na kome su već Anthrax, Thievery Corporation, Dub FX, Ana Popović... dodao Orthodox Celts, Kerber, Ritam nereda, Brkove, Kanda, Kodžu i Nebojšu sa Horsman Coyoteom, Bolesnu štenad i Electro Vampires.

 


Prve večeri, odmah nakon velikog benda svetskog metala Anthraxa, na Main Stageu nastupiće legendarni hard-rokeri Kerber, vlasnici hitova "Mezimac", "Ratne igre", "Hajde da se volimo" i "Mama, tata", kojima će ovo biti prvi nastup na Arsenalu.

 

 

 Ortodox Celts

Žestok program na Mainu 22. juna zatvaraju Orhodox Celts, koji slave 25 godina postojanja, a nedavno su se oglasili i novim albumom "Many Mouths Shut". Iste večeri na Garden Stage, gde sviraju i legendarni pankeri Buzzcocks, dolazi njihove novosadske kolege Ritam nereda.

 

- Jedva čekamo da stanemo na binu na Arsenal Festu po treći put. Ovo će biti specijalan nastup jer ove godine Ritam Nereda slavi 30 godina postojanja i spremamo vrlo zanimljivu setlistu. Kragujevac i mi svih ovih godina imamo neku specijalnu sponu, tako da će se o ovom nastupu sigurno pričati  - kaže frontmen Nereda Boban Petronić.

 

Ritam Nereda / Foto: Marko Ristić

Ritam Nereda / Foto: Marko Ristić

Druge večeri Arsenala 23. juna Garden će ulepšati svirka kultnih folk-pankera Brkova, a 24. juna ovde dolaze Bolesna štenad i grčki gotičari Electro Vampires. Poslednje večeri Arsenala 24. juna program na Main Stageu, nakon nastupa Škrtica, Skindred i DubFX, zatvoriće KKN sa Horsman Coyoteom. Završnica Arsenala na Gardenu pripašće Kralju Čačka, Urban&4 i Rambu Amadeusu.


Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom - u "Kneževom arsenalu", bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj "Zastavinoj bašti", kao i u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici". Novina Arsenala 07 je Demolition Stage na kome će se prestaviti 15 perspektivnih izvođača u izboru Beograda 202, Emisije "Bunt" RTS-a i portala www.noizz.rs.

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.000 dinara, a komplet za sve tri večeri 1.800 dinara. Međutim, od subote 13. maja pojedinačna ulaznica biće 1.300 dinara, a komplet 2.300 dinara. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :