Ovako smo stvarali triple magic!

Datum objave:12.07.2016

Pročitano:5479 puta

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Četiri nezaboravne noći na Exitu su iza nas, a nama u ušima još odzvanja dobra muzika koja se tokom festivala orila sa Urban Bug Stagea.

 

Urban Bug Stage - Exit 2016 / Foto: Urban Bug Photo Team


Kako kažu organizatori Exita, ovogodišnje izdanje oborilo je rekorde, a isto bi se moglo reći i za Urban Bug Stage. I ove godine Urban Bug na Exitu je bio mesto na kome ste mogli da čujete neke od najboljih domaćih di-džejeva, a takođe smo ugostili i artiste iz okruženja i Evrope.

 

Pogledajte fotografije sa prvog dana Exit festivala


Više od 100 di-džejeva ukrstilo je bitove u izazovnim triple back setovima. Svi oni zajedno pripredili su nam 52 sata odlične elektronske muzike.

 

Urban Bug Stage - Exit 2016 / Foto: Urban Bug Photo Team


Među njima je bilo i onih iskusnih koji već godinama pune klubove i festivale, ali i onih koji tek grade svoje karijere. Neki od njih godinama unazad puštaju na našem stageu, a neki su premijerno stali za miks pult omiljene male bine Exit festivala.

 

Pogledajte fotke sa drugog dana Exit festivala 


Tokom četiri dana stvarali su dobar vajb i trostruku magiju. A dobar vajb je zarazan, pa je mali, ali energičan Urban Bug Stage, neretko bio tesan za sve one koji su hteli da đuskaju uz dobru muziku. A đuskalo se neprekidno, sve dok nas sunce ujutru ne rastera i pošalje na spavanje ili after party.

 

Pogledajte fotke sa trećeg dana Exit festivala

 

Urban Bug se zahvaljuje svim di-džejevima za odlične setove i energiju koju su nesebično delili sa publikom i publici koja je neumorno đuskala i podržavala domaću scenu.


Pogledajte fotke sa četvrtog dana Exit festivala

 

Vidimo se i sledeće godine!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :