Outhide festival 2018: "Znamo šta se radili prošlog vikenda i beskonačno smo vam zahvalni na tome"

Datum objave:03.08.2018

Pročitano:652 puta

Lokacija: Zaječar

Outhide će ostati veran staroj narodnoj da slika govori više od 1000 reči, i u albumu koji sledi pokušaće da prepriča ‚‚istinitu priču" trećeg po redu Outhide festivala.
 U dva dana (27. i 28.) jula park-šuma ‚‚Kraljevica" ugostila je preko 30 izvodjača, na tri odvojene bine i u muzičkom-scenskom spektaklu uživalo je više od 3000 ljudi.

 

Outhide festival

 

Ono što je sigurno, ovogodišnji Festival utvrdio je da-kada kažemo Outhide na Kraljevici u Zaječaru, mislimo na muzičko, organizacioni i estetski najozbiljniji festival alternativne i elektronske muzike u regionu Istočne Srbije. 
KKN, Multietnička atrakcija, kao i bend Dogs in Kavala, na Alt bini prvog dana opravdali su sintagmu ‚‚grad roka" koji Zaječar nosi duže od pola veka. Domaći Mugwort, kao i Prti Bee Gee, odnosno Surreal omogućili su da se ujedinjena rep publika istoka nađe u subotu podno Spomenika palim borcima u NOR-u. Uz inventivne dekoracije, prožete crvenim neonima na elektro Tsaheylu stejdžu, u samom središtu šume, nastupi Kristine Lalić, Dekija Milićevića i plejade talentovanih DJ-jeva držali su publiku do ranih jutarnjih sati.

 

 

Na kraju, ali ne i najmanje bitna, Zalet bina dala je specifičnu notu samom Festivalu pružajući publici najbolje izvođače eksperimentalne muzike.
Outhide uskoro kreće u realizaciju novih festivalskih poduhvata kako bi četvrto izdanje dočekao spreman da Festival, kao i ove godine podigne na lestvicu više.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :