Otvorene su prijave za Red Bull Solo Q - 1na1 turnir u League Of Legends

Datum objave:12.06.2020

Pročitano:1287 puta

Red Bull Solo Q stiže u Srbiju kako bi svim ljubiteljima eSporta i video igre League Of Legends pružio neverovatnu priliku da predstavljaju svoju zemlju na svetskom finalu.

Poziv za kvalifikacije je od danas zvanično otvoren i okupiće 256 igrača svake subote, počevši od 20. juna pa sve do 8. avgusta. Nakon online kvalifikacija očekuje nas i nacionalno finale koje će se u saradnji sa Fortuna eSports održati u sklopu tada aktuelnog Esports Balkan League (EBL). Prijave su otvorene za sve građane Republike Srbije koji imaju više od 16 godina i ne bave se profesionalno gejmingom.

 Prošlogodišnji Red Bull Player One okupio je čak 25.000 amaterskih igrača iz 29 država u borbi za svetski tron, a Srbiju je sjajno predstavljao Igor Ognjenović (Flying Dutchman), došavši do Top 8 i na putu do titule zaustavio ga je budući šampion, Kanađanin Jumong.

I ovaj put, turnir donosi klasičan duel 1 na 1, pravila su jednostavna - prvi igrač koji dođe do 100 cs-a, sruši kulu ili uzme first blood je pobednik.
Pobednici nacionalnih finala plasiraće se na regionalno ili svetsko finale, a za one koji ne iskoriste prvu šansu, organizovaće se dodatne internacionalne onlajn kvalifikacije kao "last chance" opcija.
Takođe, u partnerstvu sa League of Legends Global Esports Events, pobednik Red Bull Solo Q dobiće šansu da bude deo 2020 League of Legends All-Star eventa!
Tako će šampion imati priliku da bude deo velikog događaja na kom će moći da upozna najveće esports zvezde i strimere i posećuje ekskluzivne žurke.

Za aktuelne informacije o kvalifikacijama, pravilima i drugim detaljima posetite https://win.gs/soloqrs .


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :