Barutana klub Beograd

Otvorene prijave za sedmi Bašta Fest

Datum objave:25.12.2019

Pročitano:2125 puta

Lokacija: Bajina Bašta

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da su prijave za novo izdanje Bašta Festa, internacionalnog festivala kratkog igranog filma u Bajinoj Bašti, zvanično otvorene!


Možete se prijaviti sa svojim kratkim igranim filmom trajanja do 30 minuta (Vimeo/YouTube link ka filmu u visokoj rezoluciji) i na mejl prijava@bastafest.com ili putem www.festhome.com i www.filmfreeway.com. Film kojim se konkuriše mora biti realizovan u poslednje dve godine, dakle ne sme biti stariji od 2018. godine.

 

Bašta fest


Uzimajući u obzir da festival posebnu pažnju posvećuje zajedničkom radu između reditelja i glumaca, pri odabiru filmova prednost će imati oni sa autentičnim i kvalitetnim glumačkim ostvarenjima. Film koji dolazi iz zemlje van engleskog govornog područja mora biti titlovan na engleski jezik. Takmičarski program će selektovati reditelj Nikola Ljuca, sa umetničkom direktorkom festivala Majom Šušom.


Rok za prijave zatvara se u ponoć, 15. februara 2020. godine (CET). Nestrpljivo vas iščekujemo i radujemo se vašim filmovima!


Bašta fest je internacionalni festival kratkog igranog filma, koji se održava u Bajinoj Bašti, svakog prvog vikenda u julu i traje četiri dana. Glavni program festivala je takmičarskog karaktera, a za izbor nagrađenih učesnika zadužen je tročlani žiri Bašta festa koji čine afirmisani filmski autori i umetnici iz celog sveta. Pored glavnog takmičarskog programa u okviru festivala organizuju se muzički, edukativni, dnevni, prateći i programi za najmlađe.
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :