Otvoren novi INES Atelier u Beogradu

Datum objave:08.04.2019

Pročitano:3492 puta

Lokacija: Beograd

Modna dizajnerka Ines Janković, koja već nekoliko godina uspeva da ide korak ispred u svojim modnim prezentacijama, ovoga puta je oduševila enterijerom njenog novog modnog kutka, u ulici Zmaja od Noćaja u Beogradu.

 

INES ATELIER


Mnogobrojni gosti na otvaranju novog modnog studija Ines Atelier uživali su u zaista jedinstvenom enterijeru, ali i novoj kolekciji za jesen-zimu 2019.


Ines Atelier je luksuzni studio na dva nivoa, u kome dominira puno drvo u kombinaciji sa mermerom i staklom, sa mnogo ogledala, zelenila i prelepih cvetnih aramnžmana, što ga čini jedinstvenim modnim ateljeom u Beogradu.

 

INES ATELIER

Foto: Jovana Tomašević 

 

Poseban deo showroom-a posvećen je poznatoj Bridal kolekciji Ines atelier-a, gde pored prelepih venčanica, buduće mlade mogu naći i cipele, ukrase, nakit i aksesoare. Pored izloga sa garderobom, kroz ceo izložbeni prostor postavljena su staklena zvona sa aktuelnim nakitom.

 

INES ATELIER

Foto: Jovana Tomašević 

 


Ines je ovom prilikom promovisala i svoju novu kolekciju za jesen-zimu 2019, koja je jednako mamila uzdahe brojnih dama koje su prisustvovale otvaranju ovog nesvakidašnjeg modnog prostora. Kao i sve prethodne kolekcije i ova kolekcija Ines Atelier obraća se snažnoj, nezavisnoj ženi novog, modernog doba, koja je i nežna i seksi.

 

INES ATELIER

Foto: Jovana Tomašević 

 

 

Kolekcija obiluje odelima i sakoima strožije forme, naglašenih ramena, rađenim u vunenim štofovima karakterističnim za muška odela. Kao kontrast, pojavljuju se haljine, bluze i suknje ležernijih materijala, inspirisane ženskom estetikom 80-ih godina, vidljivom u voluminoznim formama rukava i sjajnim materijalima karakterističnim za taj period. Kolorit karakterišu intenzivne boje i kontrast zagasitih nijansi kombinovanim sa vibratnim bojama.

 

INES ATELIER

Foto: Jovana Tomašević 


Novi Ines Atelier izveo je Enterijer Janković, po projektu arhitektonskog studiija Kolege iz Beograda. Ines Atelier od danas se nalazi na adresi Zmaja od Noćaja 1.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :