Otvaranje treće sezone kluba Drug§tore

Datum objave:15.09.2014

Pročitano:4183 puta

Datum održavanja: 19.09.2014

Lokacija: Klub Drugstore, Beograd

Klub Drug§tore otvara treću sezonu nastupom specijalnog gosta iz Britanije, Toma Rasela, koji je ljubiteljima tehno muzike poznatiji kao Truss. Poletanje je zakazano za petak 19. septembar od 23h.

 

 

Posle par žurki u toku letnje pauze na kojima smo, između ostalog, videli i kako to izgleda kada u Drug§tore dođe preko 1000 ljudi, vraćamo se misiji dovođenja najaktuelnijih imena iz sveta elektronske muzike.

Truss piše i izdaje muziku preko 10 godina. Prvi solo EP „Osbasten“ koji je izdao za etiketu Perc Trax, Truss-a stavlja na svetsku mapu kao producenta sa osećajem za detalj i udarne ritmove. Inspiraciju crpi od drugih producenata tehno muzike kao što su Subhead, Cristian Vogel, Neil Landstrumm, Regis i Surgeon (čije gostovanje uskoro očekujemo u Drug§tore-u). Uz Truss-ove zabavne ali mračne, esidom obojene setove, plesanje je zagarantovano.

 


Domaća podrška: Ontal (beskompromisni industrial/noise/experimental techno projekat iz Subotice koji čine Boris Noiz i Darko Dekode), Igor S. i Pharmacist.

TRUSS (Perc Trax / R & S / Avian / Our Circula Sound / London, UK )
ONTAL (Shadow Story / Darkfloor Sound / Violet Poison / Ad Noiseam / Overdraw / Subotica, RS)
IGOR S. (Beograd, RS)
PHARMACIST (Mystic Stylez / Grinch Productions / Beograd, RS)

Dok se na glavnoj bini kluba bude plesalo uz tvrdi tehno, na drugoj bini će muziku puštati uvek drugačiji 33.10.3402 i Vitanov.
33.10.3402
Vitanov


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :