Otvaranje sedme sezone Dragstora

Datum objave:25.09.2018

Pročitano:2433 puta

Datum održavanja: 29.09.2018

Lokacija: Beograd

Avalon Emerson je gošća otvaranja sedme sezone kluba Dragstor

Klub Dragstor u subotu 29. septembra otvara novu, sedmu sezonu i vrata velike i crne sobe. U prethodnoj godini smo pored izvrsnog muzičkog programa imali priliku da prisustvujemo i premijeri Dragstor teatra i predstave "Granična lepota" koju je režirao Stevan Bodroža po tekstu Gorana Milenkovića. Slušali smo ekipe klubova Tresor iz Berlina, Institut Fuer Zkunft iz Lajpciga, Macao iz Milana i Bassiani iz Tbilisija u okviru serije programskih razmena sa klubovima iz Evrope.

 

Drugstore

Neke od zvezda koje su u prethodnoj sezoni posetile Dragstor zahvaljujući timu kluba ali i sve snažnijim lokalnim promoterima su: Volvox, Moritz von Oswald, Anthony Linell, Claro Intelecto, Dr. Rubinstein, Carlos Souffront, Errorsmith, Roman Flügel, Nikita Zabelin, Cut Hands, Daphni i drugi.

Gošća prve žurke u sedmoj sezoni biće mlada Avalon Emerson iz San Franciska koja je slavu stekla EP-jem na lejblu Whities i prošle godine bila nominovana za najboljeg didžeja u proboju. Njoj će se u velikoj sobi pridružiti Regen iz Berlina, Zhe Pechorin i analogni tehno duo Stepn‡ak. Ove godine crnu sobu će otvoriti troje mladih didžejeva iz novog talasa Insolence, a to su Matej Rusmir, Andria i AASKA.
 

 

 

FACEBOOK EVENT

LINEUP

Main Hall:
Avalon Emerson (Whities, Spring Theory / US)
Regen (Ilian Tape, DE)
Stepn‡ak
Zhe Pechorin

Black Room - Insolence
Andria
Matej Rusmir
AASKA


Karte za ovaj događaj možete da kupite na svim prodajnim mestima Eventima, kao i onlajn.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :