Otvaranje novog bara/kluba Wats

Datum objave:10.04.2014

Pročitano:3938 puta

Datum održavanja: 11.04.2014

Wats (We Are The Shit) je novi bar/klub u Lominoj 5 – 9 koji se otvara ovog vikenda, mesto koje stavlja akcenat na kvalitet i u kome će se slušati razne varijacije elektoronske muzike. Wats radi svakog dana od 12 popodne do 01 sat iza ponoći a petkom i subotom je radno vreme za jedan sat duže sa žurkama koje kreću od 19h.

 

 

Pored domaće podrške, biće česta gostovanja stranih Djeva koje beogradski klabing još nije imao priliku da čuje. Već za otvaranje u petak 11. dolazi old school DJ iz škotske, Vince Watson. Njegov prvi EP „Innovations“ na lejblu Dave Angel-a 1995. Godine mu je otvorio vrata svetske klupske scene. Vince završava milenijum 1999. Godine svojim debi albumom „Biologique“ sa koga ostaju trake „Bubbles“ i „Mistical Rhythm“koje su i danas klasici. Njegov rad je izazvao veliki uticaj na elektronskoj sceni gde je postavio ličnu perspektivu groovy melodičnog i atmosferičnog zuka. Vince-ov lejbl „Bio Music“ je poznat po konstatnoj podukciji kvalitetnog techa i vrlo je podržan od imena poput Carl Cox-a i Laurent Garnier-a. On trenutno sprema svoj sedmi album a takođe sprema i remixe za John Beltran-a, Alexander Kowalski-og, Kirk Degiorgi-a, Funk D Void-a i Orlando Voorn-a. Lejblovi na kojima možete čuti njegova izdanja su Planet E, Everysoul, Delsin, Bio, Fcom,Ibadan, Mule u Urban Torque.

 

 

U subotu za gramofonima Marko Milosavljević i Mark Wee, DJ koga dugo nismo imali priliku da čujemo.

 

Cena ulaza za petak je 500 dinara i karte se mogu kupiti i u pretprodaji na broj telefona 069 422 9864 u subotu je cena ulaza 200 dinara, dok je u nedelju ulaz besplatan.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :