Otvaranje modnog ateljea Bojane Jovetić

Datum objave:19.12.2016

Pročitano:6492 puta

Datum održavanja: 22.12.2016 - 28.12.2016

By:Barbara Garčević

Bojana Jovetić, mlada modna dizajnerka koja se u oktobru prvi put predstavila domaćoj modnoj publici, revojim u klubu Drugstore za kolekciju ‘’First Temptation’’, konačno otvara vrata svog ateljea. U četvrtak, 22. decembra 2016. u 20h, Bojana će predstaviti svoj novi radni i prodajni prostor, u ulici Trešnjinog cveta broj 5 – ATELIER BOJANA JOVETIĆ.

 

Atelier Bojana Jovetić / Foto: Nemanja Novaković

Bojana Jovetić / Foto: Nemanja Novaković

 

Kolekciju čine najrazličitiji odevni komadi - suknje, haljine, pantalone, košulje, kaputi, u modernim formama i sečenjima u kombinaciji sa vanvremenskom klasikom. Od materijala u ovoj kolekciji zastupljeni su koža, pliš, svileni muslin, šantug svila, elastični keper sa sjajnim premazima, lamirani keper, kamel, kašmir trikotaža, u aktuelnim bojama i dezenima. Kroz kolekciju se provlače metalni zipovi, ukrasni "nakit", dugmad, nitne i metalna dugmad. 

 

Atelier Bojana Jovetić / Foto: Nemanja Novaković

Foto: Nemanja Novaković


Bojana Jovetić svoju prvu kolekciju posvetila je ženama koje vole izazov, koje ne vole pravila i uživaju u tome da budu različite. Vođena motom ‘’Ne znaš dok ne probaš’’, Bojana je imala u vidu upravo koje vole da eksperimentišu, da spajaju nespojivo, koje vole da se igraju, u skladu sa svojim raspoloženjem i određenim prilikama.

 

Atelier Bojana Jovetić / Foto: Nemanja Novaković

Foto: Nemanja Novaković


Bojana Jovetić je rođena u Podgorici, a osnovne i master studije zavrsila je u Beogradu. Ljubav prema modi navela ju je da tri godine nakon završetka studija upiše kurs dizajna na institutu Callegari, u sklopu Akademia de Lusso u Beogradu. Na istom institutu, diplomirala je image consulting.

 

 

ATELIER BOJANA JOVETIĆ od 22. decembra nalazi se na adresi Trešnjin Cvet 5/ lokal 8, na Novom Beogradu, gde ćete moći da pronađete sve Bojanine modele.

 

Više informacija na: www.bojana-jovetic.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :