Otvaranje kolektivne izložbe "PlakArt"

Datum objave:28.03.2019

Pročitano:1326 puta

Datum održavanja: 28.03.2019 - 10.04.2019

Lokacija: Beograd

Otvaranje kolektivne izložbe "PlakArt" u okviru autorskog projekta "Umetnikov otisak," Ane Marinović, diplomiranog grafičara, u saradnji sa "Udruženjem za razvoj likovnih umetnosti, inovativnih kantautora i literarnu promociju" održaće se u četvrtak 28. marta 2019. godine sa početkom u 20 časova. Izložba će biti otvorena u Art - kafe Galeriji " Beti Ford " koja se nalazi u Zetskoj ulici na broju 2, u Beogradu. ( Na ćošku sa Skadarlijom. )

 

Plakart

Izložba će za posetioce biti otvorena svakog dana osim nedeljom, do 10. aprila 2019. godine , u periodu od 17 časova do ponoći.

Na izložbi će biti predstavljeni plakati 20 umetnika, koji žive i stvaraju u Srbiji, a izlagaće i jedan umetnik iz Norveške. Tema plakata je slobodna. Umetnici koji će izlagati na ovoj izložbi predstaviće plakate na razlićite teme od dizajnerskih, grafičkih rešenja, filmskih i pozorišnih, industrijskih kao i ilustrovanih, do plakata sa ploitičkom tematikom.

Nakon otvaranja od 21 čas počeće i party, na kojem će muziku puštati DJ Čupava, Ana Marinović, idejni tvorac i jedan od organizatora i izlagača na ovoj izložbi.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :