Otvaranje jubilarne pete sezone u klubu DOT: BOMBON! i Cherry on Top

Datum objave:02.10.2018

Pročitano:1914 puta

Datum održavanja: 05.10.2018 - 06.10.2018

Nakon letnje pauze, ovog vikenda, beogradski klub DOT (Francuska 6) otvara svoja vrata posetocima i slavi početak jubilarne pete sezone, koja donosi novitete u programu i iznenađenja za ljubitelje klabinga. Tokom vikenda otvaranja, u petak nas očekuje potpuno novi koncept BOMBON! žurki koje predstavljaju najbolje od plesne muzike – dinamični miks hitova i klasika od kraja '70ih do danas, dok je subota rezervisana za jedno od najpopularnijih večeri u gradu, R’n’B i Hip Hop party Cherry on Top.

 

Klub DOT


Ovog petka, 5. oktobra za party muziku zadužena je jedina ekipa na prostoru bivše SFRJ koja gaji mash up block party koncept di-džej seta - BKO za di-džej opremom i Bege Fank na mikrofonu, koja stvara dinamične setove u kojima se smenjuju zarazni ritmovi i gruvovi, refreni i melodije klasika i savremenih hitova plesne muzike.

 

Klub DOT


Subota 6. oktobar donosi dobre stare hitove R’n’B zvuka ali i najsvežije numere ovog žanra, uveliko prepoznatljive na Cherry On Top žurkama. Svojim istančanim ukusom i ove zimske sezone muziku će birati di-džej Ike i Lea Davogić, sada već dobro poznata lica ovog popularnog serijala žurki, koji će vas svojom muzičkom selekcijom navesti da se njišete uz nezaboravne hitove ovog muzičkog opusa.

BOMBON! Opening night / 05. oktobar 
Cherry On Top Opening night / 06. oktobar 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :