Barutana klub Beograd

Otvaranje bašte Dragstora ovog vikenda

Datum objave:22.05.2019

Pročitano:2191 puta

Datum održavanja: 24.05.2019 - 25.05.2019

Lokacija: Beograd

Didžej setom Pedera Mannerfelta i koncertom grupe Straight Mickey and the Boyz, klub Dragstor će ovog vikenda otvoriti baštu i letnju sezonu.

 

Pedera Mannerfelta slušamo u petak 24. maja kao drugog gosta u okviru SUTRA parti serijala, dok će Straight Mickey and the Boyz publici predstaviti drugi studijski album u subotu 25. maja.

 

 

Karte za žurku u petak možete da kupite na ulazu u klub i to po ceni od 600 RSD pre i 800 RSD posle ponoći.

 

Karte za koncert Straight Mickey and the Boyz možete da kupite u Dimu, Zaokretu ili Šikarici. Prvih 50 karata po ceni od 600 RSD moći ćete da kupite samo u Šikarici od 21. maja u 18H. Karte će nakon toga u pretprodaji koštati 800 RSD i 1000 RSD na ulazu u Dragstor.

PETAK 24. MAJ FACEBOOK EVENT Peder Mannerfelt presented by SUTRA

LINEUP

Peder Mannerfelt (SE)
N/OBE
Bucalo b2b SAUD
Ubica
Peder Mannerfelt – Temporary Psychosis

Producent i didžej iz Švedske, Peder Mannerfelt, nastupiće u okviru SUTRA parti serijala koji je posvećen granicama savremenog elektronskog klupskog zvuka. Njegov set je zahtevan, eksperimentalan i nepredvidiv pa očekujemo dosta traka iz njegove i drugih uzbudljivih produkcija. Kao The Subliminal Kid je sarađivao sa Fever Ray još na obradi klasika Nika Kejva „Stranger Than Kindness" da bi saradnju učvrstili na produkciji albuma „Plunge". Podršku će pružiti Bucalo i SAUD u b2b setu, Ubica i gost iz regiona, mladi N/OBE iz Zagreba.

SUBOTA 25. MAJ FACEBOOK EVENT Straight Mickey and the Boyz Live

Straight Mickey and the Boyz će u subotu 25. maja predstaviti svoj drugi studijski album koji izlazi četiri godine nakon debija „Straight Mickey and the Boyz". Reč je furioznoj trojci koja snagu crpi iz svih ćoškova roka i važi za jedan od najboljih lajv nastupa u Srbiji trenutno. Poslednji spot za numeru „Snažna volja" snimili su u novootvorenom Dimu u Cetinjskoj 15, još jednog prostora iza kog stoji ekipa Dragstora.

 

Straight Mickey and The Boyz

Foto: Lazar Bogdanović

Žanrovski raznovrstan vikend otvaranja nagoveštava program za jun u kom ćemo u bašti Dragstora imati priliku da čujemo Peverelista kao gosta Mystic Stylez ekipe 1. juna, libanski folk duo Praed u režiji plusplusplus festivala 7. juna, zatim anonimnog SNTS koji će drugi put nastupati u Dragstoru 8. juna i drugu „Voyage to Belgrade" žurku u kojoj će gost Tijani T biti DJ Seinfeld 21. juna. Dan kasnije, 22. juna, kolektiv Music Reactions dovodi sve popularniju VTSS i Claru Cuvé.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :