Otkrivamo prva imena Urban Bug bine na Exitu!

Datum objave:06.04.2014

Pročitano:6354 puta

Exit se bliži, a mi ponovo spremamo nezaboravno zezanje! I ove godine vas očekujemo na tradicionalnom partijanju do jutra na Urban Bug regionalnoj bini, na poznatom mestu ispred Dance Arene. Na bini će, kao i dosad, nastupati najpoznatiji domaći i regionalni DJ-evi, koji će izvoditi back to back setove i prezentovati kvalitetni klupski house, tech, deep i techno zvuk. Pridružite nam se u nezaboravnom provodu i atmosferi o kojoj se priča dugo posle Exita!

 

 

Nakon završene prve faze najvećeg svetskog DJ takmičenja burn Residency, poznata su i imena prvih izvođača. Ekipa Urban Buga izabrala je artiste koji su se prijavili na takmičenje, bez obzira na rangiranje, a svako od njih izabrao je svog para koji nije morao da bude učesnik takmičenja. Back to back parovi su: Smt#ng & Antrax, Markoni & Vedran, Faktor X & Bo-ian, Noisedock i Sophie & partner iznenađenja čije ime ćemo naknadno otkriti.

 

 

Smt#ng je na sceni poslednih osam godina, živi u Novom Sadu i pušta house u svim oblicima. Antrax je karijeru započeo u Beču 2001, radio je u svim važnim klubovima i na festivalima u Srbiji i regionu. Dokazao se i kao producent, izdajući između ostalih i za Traffica Records, a najviše fura techno i tech house. Markoni i Vedran sebe opisuju jednostavno kao “dva čoveka, jedan projekat”. Faktor X je projekat Lasla Deaka. Izdavao je za razne internacionalne etikete, među kojima je i Audiomatique Stevea Buga, ali je priznat i kao DJ, radeći na brojnim eventima širom Evrope. DJ-ing je najveća strast Bojana Ivetića poznatijeg kao Bo-ian, koji je nastupao u brojnim klubovima i festivalima po Srbiji, Bosni i Grčkoj, a pušta žanrove od housea do techna. Duo Noisedock čine Miša Njiredjhazi i Zoran Dramićanin, veterani DJ-inga i produkcije specijalizovani za minimal techno. Sophie je zaljubljena u sve muzičke pravce, od klasike do techna, rezident je kluba Štab Pogon u Pančevu i članica organizacije TSOI.

Vidimo se na Urban Bug bini!


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
Markoni & Vedran
07.04.2014 09:05
Drugari-vidimo se :) p.s. i čujemo.


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :