OTKRIVAMO KO ĆE NASTUPITI NA OTVARANJU KLUBA “DOT”!

Datum objave:15.10.2014

Pročitano:3967 puta

Datum održavanja: 23.10.2014 - 25.10.2014

Novo mesto na klupskoj mapi Beograda jeste klub “Dot”, koji će 23. oktobra otvoriti vrata za posetioce. U samom centru grada, na adresi Francuska 6, “Dot” će biti pravo mesto za one sa metropolitskim ukusom za enterijer i muzičke pravce. Tokom tri dana otvaranja, 23., 24. i 25. oktobra, kroz klub „Dot“ prodefilovaće omiljeni gradski DJ-evi, a već u subotu posetioci će moći da uživaju i u prvom DJ gostovanju!

 


„Dot“ donosi novu svežinu u noćni život prestonice uz inovativan urbani enterijer i program koji će pokušati da stvori mesto stalne pozitivne energije. Otvaranje je zakazano za 23., 24. i 25. oktobar, a mi otkrivamo detalje programa!

 


Dakle - četvrtak, 23. oktobar, donosi „muziku za dušu“ uz Soul Survivors ekipu u sastavu Dača Milojević, Coba i Ćile. Već sutradan, u petak 24. oktobra, potpuni programski zaokret stiže uz Smoking Beats i omiljene gradske r’n’b i hip-hop reprezente, a to su svakako DJ-evi Фake Super i Byp_. U subotu, 25. oktobra, DJ u usponu i jedan od rezidenata Kristijan Monar predstaviće kolegu iz Nemačke Sandrina. Sandrino je nemački DJ i producent koji kaže da „obožava house muziku u svim njenim oblicima“, a šta je spremio za beogradsku publiku čućemo u subotu, 25. oktobra.

 


Svake srede, četvrtka, petka i subote, klub Dot će okupljati najveseliju gradsku ekipu! Biće zastupljeni svi omiljeni muzički žanrovi - funk, soul, r’n’b, nu disco, deep house i tech house, kako uz domaća, tako i gostovanja velikih svetskih DJ imena. Zaokružite ove datume na svojim klupskim kalendarima: 23., 24. i 25. oktobar – i pratite „Dot“ na Fejsbuku: www.facebook.com/dot.belgrade.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :