OTKAZUJE SE HUMANITARNA ŽURKA PLES ZA ALEKS

Datum objave:12.03.2020

Pročitano:1477 puta

Aleksiino lečenje možete pomoći i dalje kupovinom karte, slanjem SMS-a i uplatom na žiro račun

Zbog odluke vlade Srbije o zabrani javnih skupova u zatvorenim prostorima sa više od 100 ljudi, primorani smo da otkažemo veliku humanitarnu žurku Ples za Aleks, koja je trebala da se održi u subotu 14. marta u Hangaru u Luci Beograd.
Aleksia Žigrai, ćerka domaćeg di-džeja i producenta TKNO-a, u aprilu ide na lečenje u Poljsku, za šta je neophodna veća količina novca.

 


Svi koji su kupili kartu za humanitarnu žurku Ples za Aleks imaju opciju da novac refundiraju, a ako to ne žele, sav prihod od njihovih ulaznica biće usmeren na Aleksiino lečenje.


Pozivamo sve da budu humani i pomognu Aleksiino lečenje slanjem SMS poruke, uplatom na žiro račun fondacije Budi human, kao i kupovinom ulaznice putem Gigs tix, DD Tickets i Cooltix prodajnih mreža.


Novac za operaciju mora se uplatiti do utorka, što je poslednji rok dat od strane bolnice.


Slanje SMS poruke: Upišimo 771 i pošaljimo SMS na 3030


Više o tome na koje sve načine se može donirati novac, i na koje žiro račune, dostupno je na sajtu fondacije Budi human


Aleksia je rođena sa TAR sindromom koji se veoma retko sreće i ima ga jedno od 100.000 dece. Zbog ovog retkog genetskog stanja njene ruke su kraće i nedostaje im po jedna tanka kost u podlaktici. Pored toga ima i česte transfuzije krvi zbog niskog nivoa trombocita. Iako kod beba postoji velika opasnost od unutrašnjeg krvarenja, sa osamnaest meseci taj rizik se smanjuje i moguće je izvršiti operaciju ruku sa uspešnim ishodom.


Rešenje je pronađeno u klinici Dr. Paley spine and orthopedic institute sa predstavništvom u Poljskoj gde će Aleksii biti urađena ulnarizacija, najsavremenija metoda koja će pomoći da joj se isprave ruke kao i da koristi palčeve i šake. Neophodna su joj novčana sredstva za odlazak na operaciju i smeštaj u toku intervencije.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :