#OSTANIUMUZEYU - virtuelni program Muzeja Jugoslavije

Datum objave:20.03.2020

Pročitano:2025 puta

Lokacija: Beograd

Muzej Jugoslavije te poziva #OSTANIUMUZEYU

Dok provodite vreme kod kuće, budite radoznali, istražujte i učite sa nama. Razmrdajte ljubopitljivost u sebi i pridružite nam se u virtuelnim šetnjama.

 

Foto: Nemanja Knežević

Neki od sadržaja koji vas očekuju su: aktuelna izložba „Projekat Jugoslavija” prilagođena online formatu, brojni edukativni sadržaji, virtuelna vođenja kroz tematske izložbe, bliže upoznavanje sa bogatom kolekcijom živopisnih predmeta iz fonda našeg muzeja, autorski tekstovi kustosa i kustoskinja Muzeja Jugoslavije, kao i naših saradnika i saradnica, intervjui, kao i mnoštvo drugih zanimljivih i podsticajnih sadržaja prilagođenih različitim uzrastima.

Budite odgovorni i ostanite u muzeYU!

Pratite nas na:

Sajt
Facebook
Instagram

Izložbu „Projekat Jugoslavija”, koja je bila aktuelna u prostoru Muzeja 25. maj, a koja uključuje intervjue sa 100 sagovornika i sagovornica različitih uzrasta i profila iz svih zemalja nastalih nakon raspada nekadašnje države, publika u celini može da pogleda na sajtu Muzeja Jugoslavije.

Ukoliko želite da se informišete o dostupnim sadržajima drugih muzeja i institucija kulture u zemlji i inostranstvu, pratite hashtag-ove na društvenim mrežama: #MuseumAtHome, #MuseumsFromHome, #IStayHome_IStayWithArt


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :