Osmi Cinema City internacionalni filmski festival otvoren je sinoć!

Datum objave:30.06.2015

Pročitano:4292 puta

Lokacija: NOVA KREATIVNA ČETVRT, Novi Sad

VIše 5.000 posetilaca u novoj kreativnoj četvrti na otvaranju 8. Cinema City IFF u prepunoj kreativnoj četvrti uz ovacije publike, pred punom salom za premijeru Paname.

 

Osmi Cinema City internacionalni filmski festival otvoren je sinoć!

Osmi Cinema City internacionalni filmski festival otvoren je sinoć 29. juna u 20h, u ispunjenoj Kineskoj četvrti, pred prepunim salama i otvorenim bioskopima. Otvaranje je obeležilo očekivano veliko interesovanje za domaću premijeru filmaPanama kao i sjajan nastup Jarbola i Durkwood dub-a. U isto vreme na pet različitih filmova. Nakon izuzetno posećenog prvog dana festivala, očekuje nas novi festivalski dan, sa bogatim filmskim sadržajem, pratećim i muzičkim programom. Nastavljamo sa uzbudljivim programom drugog dana festivala kada nas očekuju reprize sinoć prikazanih filmova, kao i predstavnici Nacionalne klase filmovi Enklava i Žigosana, zatim Kurt Kobejn: montaža pakla, Pulp: film o životu i supermartketima, Dijamantski jezivi, Gub, kao i Krugovi u Firchie Think Tank Studiju, i za kraj koncerti sjajnih bendova Ragman i Threesome.

 

Osmi Cinema City internacionalni filmski festival otvoren je sinoć!

U Festivalskom centru u hladu Limanskog parka tokom prepodneva danas i sutra očekuje nas radionica filmska radionica za decu Mali film besplatan edukativni program za decu i mlade, namenjen uzrastu od 7 do 14 godina, koji za cilj ima popularizaciju filmske umetnosti kod najmlađe publike. Od 18 časova očekuje nas druženje sa ekipom filma Panama.

Pozivamo publiku da dođe na vreme na festival i zauzme svoje mesto za željene projekcije, jer samo Cinema City SUPER ulaznica rezerviše posebna, odnosno sigurna mesta za svaku projekciju, i zato budite među prvima i na taj način obezbedite sebi mesto na željenim projekcijama.

 

Osmi Cinema City internacionalni filmski festival otvoren je sinoć!

Svakog dana na festivalu postoje brojni sadržaji koje posetioci mogu da pogledaju u okviru filmskog, muzičkog ili pratećeg programa. U slučaju da ne stignete na vreme projekcije koju biste želeli da pogledate, naš predlog je da se upustite u otkrivanje ostalih festivalskih zona i pogledate druga sjajna filmska ostvarenja ili odmorite u okviru Food i Lounge festivalske zone.

 

Osmi Cinema City internacionalni filmski festival otvoren je sinoć!

Amstel i ove godine sa ponosom podržava Cinema City. Festival su podržali i Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje, Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Grad Novi Sad, kao iNestea i Burn, nemačka organizacija za tehničku saradnju GIZ, Francuski institut u Srbiji, Ambasada Kanade i Italijanski centar za kulturu Addetto.

www.cinemacity.org


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :