Barutana klub Beograd

OSCILLATE: B2B serija u Plasticu

Datum objave:15.11.2016

Pročitano:4352 puta

Datum održavanja: 18.11.2016

Lokacija: Plastic

Ekipa brenda OSCILLATE započinje zimsku klupsku sezonu žurkom u kultnom beogradskom klubu Plastic 18. novembra.

 

Oscillate

 

Grupa mladih, perspektivnih di-džejeva, koja je postala poznata po rejvovima prepoznatljivo kvalitetnog techno zvuka i uvek sjajnog provoda, nastavlja sa “b2b series” događajima, na koje će se fokusirati u narednom periodu. Novina za ovu sezonu je saradnja OSCILLATE momaka sa iskusnim organizatorima žurki iz inostranstva, zahvaljujući kojoj će beogradska publika u narednom periodu imati priliku da čuje nekoliko renomiranih imena elektronske scene. 

 

Kako klub Plastic ove sezone predstavlja novi koncept i otvara svoja vrata alternativnijim pravcima klupske kulture, izbor je prirodno pao baš na ovu lokaciju. Lajnap za 18. novembar je zamišljen u već isprobanom maniru - tri b2b sastava u tri dvočasovna seta. Gosti žurke su momci koji nastupaju pod imenom ASYL (eksperimentalni spoj žanrova elektronske muzike iza kog stoje Teo Trunk i Sandro). Pored njih će nastupiti i Manton b2b Peter Portman, pokretači vrsne zabave, dok ce treći b2b set vrteti rezidenti Timmy Mendeljejev i Tomy Catz.

 

Vodimo vas na Oscilate! Petoro najbržih koji nam pošalju mejl sa imenom i prezimenom na redakcija@urbanbug.net dobiće po dve ulaznice. Ne zaboravite da u subjectu mejla napišete ime žurke. 


Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :