Orthodox Celts koncertom proslavljaju Dan Svetog Patrika

Datum objave:14.03.2017

Pročitano:3937 puta

Datum održavanja: 17.03.2017

By:Anja Zelić

Lokacija: Dom omladine

Grupa Orthodox Celts ove godine ima mnogo razloga za slavlje – 25 godina rada, izdali su novi, šesti po redu studijski album i uradili svoj prvi animirani spot. Jubilej, koncertnu promociju novog albuma i Dan Svetog Patrika sedmorica veličanstvenih će zajedno sa svojim fanovima proslaviti na koncertu u petak, 17. marta u Domu omladine.

 

Orthodox Celts

 

Novi album „Many Mouths Shut" donosi 13 numera od kojih je šest tradicionalnih irskih i sedam autorskih pesama. Posebno je interesantan omot albuma koji je delo velikog Valtera Venturija, jednog od najboljih svetskih strip crtača.


Inače, svoju zahvalnost fanovima i prijateljima koji ih prate 25 godina, Celtsi su izrazili tako što su horsko pevanje sa koncerata preneli kao prateće vokale na album i na taj način zajedno sa svojom publikom, kako je rekao Aca Seltik, stvorili pravi Orthodox Celts album u punom smislu tih reči.

 

 

- Prethodnih mesec dana smo vredno vežbali u studiju, kako bi dobili dozu glamura i sjaja koju želimo da postignemo na ovom, za nas veoma važnom koncertu - objasnio je Aca Seltik.


Ulaznice za koncert mogu da se kupe na biletarnici DD Ticketsa i u Win Win radnjama, a sve informacije se mogu pratiti na zvaničnoj facebook stranici benda.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :